دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

نکات کلیدی برای پخنن ماهی نکات کلیدی برای پخنن ماهی

نکات جدید,آموزش آشپزی,چگونه گوشت را تُرد کنیم؟,اموزش های اشپزی,دانستنی ها,چگونه اشپزی کنیم,اصول تغذیه,دانستنی های اشپزی,انچه در اشپزی باید بدانیم,نکات اشپزی,نکات کلیدی برای پخنن ماهی,نحوه اشپزی

نکات کلیدی برای پخنن ماهی نکات کلیدی برای پخنن ماهی

تیغ ماهی: اگر تیغ ماهی در گلویتان گیر کرد، کمی سیب زمینی پخته یا تکه ای نان خمیر بخورید. برای کم کردن درد و ناراحتی ناشی از تیغ ماهی در گلو، یک لیمو ترش را از وسط به دو نیم کنید و بعد به آرامی آب لیمو را بمکید. این کار به نرم شدن تیغ ماهی کمک می کند و زود احساس راحتی می کنید.

نکات جدید,آموزش آشپزی,چگونه گوشت را تُرد کنیم؟,اموزش های اشپزی,دانستنی ها,چگونه اشپزی کنیم,اصول تغذیه,دانستنی های اشپزی,انچه در اشپزی باید بدانیم,نکات اشپزی,نکات کلیدی برای پخنن ماهی,

شست و شوی آسان ماهی:
برای اینکه ماهی هنگام تمیز کردن از دست شما سُر نخورد، کمی نمک روی تخته ای که زیر ماهی گذاشته اید بپاشید و بعد ماهی را روی آن قرار دهید. ماهی به نمک می چسبد و بدون آنکه بلغزد، می توانید آن را پاک کنید.

جلوگیری از پخش شدن پولک ماهی:
برای پیشگیری از پخش شدن پولک ها به هنگام پاک کردن ماهی، آن را درون ظرف بزرگ و پُر آبی قرار دهید و فلس ها را داخل آب، از بدن ماهی جدا کنید

از بین بردن بوی ماهی از دست:
برای از بین بردن بوی ماهی از دست، دست های خود را با محلول سرکه و آب یا آب و نمک بشویید.

نکات کلیدی برای پخنن ماهی

جلوگیری از متلاشی شدن ماهی آب پز:
اگر جزو کسانی هستید که ماهی آب پز می خورید، ولی با این مشکل روبرو هستید که ماهی به هنگام پختن در آب متلاشی می شود، برای جلوگیری از این کار، کمی سرکه در آب جوش بریزید و ماهی را در آن بپزید.

شیر و ماهی:
هیچ وقت برای ذوب کردن یخ ماهی آن را درون آب نگذارید. آن را درون شیر قرار دهید. شیر مزه یخ زدگی را از ماهی می گیرد و طعم دلپذیری به آن می دهد و همه فکر می کنند، ماهی کاملا تازه است.

تیغ ماهی:
اگر تیغ ماهی در گلویتان گیر کرد، کمی سیب زمینی پخته یا تکه ای نان خمیر بخورید. برای کم کردن درد و ناراحتی ناشی از تیغ ماهی در گلو، یک لیمو ترش را از وسط به دو نیم کنید و بعد به آرامی آب لیمو را بمکید. این کار به نرم شدن تیغ ماهی کمک می کند و زود احساس راحتی می کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

پخت سبزیجات با 6 روش متفاوت دانستنی ها

طرز تهیه سیب زمینی در مایکروویو نحوه پخت کوکوی سیب زمینی

با این 6 روش سبزیجات را سالم تر بپزید دانستنی ها

غذای خوشمزه، آرد خوشمزه می خواهد دانستنی ها

رازهای خورشی یک کدبانوی ایرانی دانستنی ها

خواص آبلیموی خانگی و نحوه ی نگه داری آن دانستنی ها

میوه و سبزیجات شگردهای پخت و پز سریع و آسان دانستنی ها

مقدار زیادی کدو دارم، چه کارشان کنم؟ دانستنی ها

پلو ؛ کته یا آبکش دانستنی ها

چه خوراک هایی را نباید شست؟ دانستنی ها