دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

رولت با مارمالاد خرمالو marmalad portegha

مربای پرتقال,مربای پوست پرتقال,رولت با مارمالاد خرمالو,آموزش آشپزی,مارمالاد پرتقال,طرز تهیه مربای پوست پرتقال,moraba porteghal,marmalad portegha,غذاهای مکمل

رولت با مارمالاد خرمالو marmalad portegha

۳ – بعد از اینکه مخلوط زرده‌ها سفیدرنگ شد، به سراغ سفیده‌ها بروید. سفیده‌ها را نیز با همزن به صورتی بزنید که پف کند. حالا مخلوط زرده را به سفیده‌های زده شده اضافه کنید و آرد را نیز کم‌کم به آن بیفزایید. در فاصله اضافه کردن آرد، مرتب مواد را با قاشق هم بزنید. ۴ – فر اجاق گاز را روی ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. سپس مایه خمیر را روی کاغذ روغنی ریخته و با پشت قاشق آن را صاف کنید تا به صورت یکنواخت روی کاغذ پخش شود. پس از آن، به مدت ۲۰دقیقه داخل فر قرار دهید و مراقب باشید که نان خشک نشود. ۵ – یک حوله تمیز آماده کنید و روی کابینت یا یک سینی بزرگ قرار دهید. حالا نان را همراه با کاغذ روغنی روی حوله قرار دهید. سپس نان و کاغذ را به همراه حوله، لوله کنید و پس از اینکه در دمای اتاق کمی سرد شد، آن را به مدت ۲۰دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از طی این مدت، نان پیچیده شده در حوله را از یخچال بیرون آورده و آن را باز کنید.

 طرز تهیه:

۱ – ابتدا سطح سینی فر را با یک تکه کاغذ روغنی شیرینی‌پزی بپوشانید. سپس روی کاغذ را با یک قاشق سوپ‌خوری روغن مایع چرب کرده و مقداری آرد روی آن بپاشید.
۲ – تخم‌مرغ‌ها را در ۲ ظرف جداگانه شکسته و در واقع زرده و سفیده‌ها را از هم جدا کنید.
کره را در هوای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود، سپس به کاسه‌ای بلوری منتقل کرده و شکر و وانیل را هم به آن بیفزایید. حالا با دستگاه همزن شروع به زدن این مواد کرده و پس از آن، زرده‌های تخم‌مرغ را نیز اضافه کنید.

۳ – بعد از اینکه مخلوط زرده‌ها سفیدرنگ شد، به سراغ سفیده‌ها بروید. سفیده‌ها را نیز با همزن به صورتی بزنید که پف کند. حالا مخلوط زرده را به سفیده‌های زده شده اضافه کنید و آرد را نیز کم‌کم به آن بیفزایید. در فاصله اضافه کردن آرد، مرتب مواد را با قاشق هم بزنید.
۴ – فر اجاق گاز را روی ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. سپس مایه خمیر را روی کاغذ روغنی ریخته و با پشت قاشق آن را صاف کنید تا به صورت یکنواخت روی کاغذ پخش شود. پس از آن، به مدت ۲۰دقیقه داخل فر قرار دهید و مراقب باشید که نان خشک نشود.
۵ – یک حوله تمیز آماده کنید و روی کابینت یا یک سینی بزرگ قرار دهید. حالا نان را همراه با کاغذ روغنی روی حوله قرار دهید.
سپس نان و کاغذ را به همراه حوله، لوله کنید و پس از اینکه در دمای اتاق کمی سرد شد، آن را به مدت ۲۰دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از طی این مدت، نان پیچیده شده در حوله را از یخچال بیرون آورده و آن را باز کنید.

۶ – حالا حوله و کاغذ روغنی را از نان جدا کرده و نان را روی سینی پهن کنید و بعد از آن  سطح آن را با لایه‌ای از مارمالاد خرمالو بپوشانید و شروع به لوله کردن نان از یک عرض کنید تا تمام طول نان به همراه مارمالاد لوله شود.
سپس آن را در میان یک تکه فویل آلومینیوم پوشانده و به مدت حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. در پایان، رولت را بیرون آورده و روی آن را با پودر قند و کمی پودر پسته تزئین کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

کیک پنیر با ژله انار کیک فنجانی

بستنی توت ‌فرنگی تهیه دسر

دسر کرم کاستارد و ژله تهیه دسر

دسر ژله لیوانی طرز تهیه انواع دسر

دسر توت فرنگی طرز تهیه

طرز تهیه دوغ اش

طرز تهیه پنیر اردور قارچ

طرز تهیه ماست اش ماست خراسان

چگونه گوشت را تُرد کنیم؟ دانستنی ها

از نمک چه استفاده هایی می توان کرد؟ دانستنی ها