شیر هموژنیزه : ۲ لیتر سپس مایه ماست را بزنید تا کاملاً یکدست شود (مایه ماست چند قاشق ماست است که با کمی از شیر کاملاً رقیق شده) و به بقیه شیر اضافه کرده و کمی هم بزنید. |
اش ماست و سبزی,اش ماست,غذاهای مکمل,اش ماست خراسان,طرز تهیه اش ماست سبزوار,اش,ماست اش,آموزش آشپزی,طرز تهیه ماست,طرز تهیه اش ماست
طرز تهیه ماست اش ماست خراسان
شیر هموژنیزه : ۲ لیتر ماست ساده کم چرب : ۳ قاشق سوپخوری شیر را در قابلمه بجوشانید توجه داشته باشید که حتماً بجوشد و اینکه هر چه بیشتر بجوشد ماست سفتتر خواهد شد، سپس بگذارید تا ولرم شود و حدودا به دمای ۳۵ درجه برسد (به اندازهای گرم باشد که دست را نسوزاند)
شیر هموژنیزه : ۲ لیتر سپس مایه ماست را بزنید تا کاملاً یکدست شود (مایه ماست چند قاشق ماست است که با کمی از شیر کاملاً رقیق شده) و به بقیه شیر اضافه کرده و کمی هم بزنید. |
مطالب بیشتر از سایت ما
چگونه گوشت را تُرد کنیم؟ دانستنی ها
از نمک چه استفاده هایی می توان کرد؟ دانستنی ها
نکات کلیدی برای پخنن ماهی نکات کلیدی برای پخنن ماهی
پخت سبزیجات با 6 روش متفاوت دانستنی ها
طرز تهیه سیب زمینی در مایکروویو نحوه پخت کوکوی سیب زمینی
با این 6 روش سبزیجات را سالم تر بپزید دانستنی ها
غذای خوشمزه، آرد خوشمزه می خواهد دانستنی ها
رازهای خورشی یک کدبانوی ایرانی دانستنی ها
خواص آبلیموی خانگی و نحوه ی نگه داری آن دانستنی ها
میوه و سبزیجات شگردهای پخت و پز سریع و آسان دانستنی ها