خیلی از مردم همبرگر را دوست دارند و از این رستوران به آن رستوران، برگرهای آنها را امتحان می کنند تا بهترین مزه را بیابند. اما دست از جستوجو بردارید و خودتان وارد عمل شوید.
• تعداد: ۴ برگر
• زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
مواد لازم
• ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده (گوساله)
• یک قاشق غذاخوری سس تند و پرادویه
•یک قاشق چایخوری فلفل سیاه سابیده شده
•نصف پیمانه پنیر بلوچیز خرد شده
• یک عدد پیاز قرمز متوسط (خلالی)
• روغن زیتون
• ۴ نان همبرگر
• یک پیمانه اسفناج ریز
• نمک
برگر با پنیر بلوچیز و اسفناج
طرز تهیه
۱٫ در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخکرده، سس تند و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. گوشت رابه چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و آنها با شکل گلوله درآورید. یک قاشق غذاخوری بلوچیز داخل هر کدام از گلوله ها بگذارید و گوشت را دوباره در دست گرد کنید. سپس کمی فشار دهید تا صاف (شبیه همبرگر) شوند.
۲٫پیازها را داخل روغن زیتون بغلتانید و نمک بزنید.
۳٫برگرها و خلال پیازها را روی توری کباب پز بگذارید و با حرارت متوسط، هر طرف را ۵ دقیقه کباب کنید. سطح داخلی نان های همبرگر را روغن زیتون بمالید و آنها را روی حرارت برشته کنید.
۴٫ برگرها را با تکه های کبابی پیاز، اسفناج و پنیر باقی مانده سرو کنید.