مواد را روی ورقه آلومینیمی پهن کرده وتخم مرغ ها را درون آن گذاشته و رل می کنیم و محکم ببندید و درون تنظیف گذاشته درون آب جوش گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید و از روی حرارت برداشته و درون آب سرد می گذاریم. سپس از آب خارج کرده و برش زده و با لیمو و جعفری تزئین می کنیم.
طرز تهیه:
کنسرو تن ماهی را از روغن جدا کرده و با چنگال خرد نمائید تخم مرغ و پنیر + آرد سوخاری + سرکه + جعفری و نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کند.
مواد را روی ورقه آلومینیمی پهن کرده وتخم مرغ ها را درون آن گذاشته و رل می کنیم و محکم ببندید و درون تنظیف گذاشته درون آب جوش گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید و از روی حرارت برداشته و درون آب سرد می گذاریم. سپس از آب خارج کرده و برش زده و با لیمو و جعفری تزئین می کنیم.