طرز تهیه :
برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید . گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید . برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .دو قاشق روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید . به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید . یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید . رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید . مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید .
بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید .
مواد لازم :
گوشت کبابی برش نازک داده شده
۶۰۰ گرم ( ۶ برش )
ریحان تازه آسیاب شده
نصف فنجان
فلفل قرمز کبابی شده
۲ عدد
پنیر پیتزای پارمسان رنده شده
۴ قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده
۲ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون
دو قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه آسیاب شده
۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
سرکه
یک چهارم فنجان
سیر
۲ حبه
طرز تهیه :
برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید . گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید . برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .دو قاشق روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید . به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید . یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید . رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید . مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید .
بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید .