دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

کاهون فیش، ترکیبی از آشپزی اسپانیا و فرانسه! تن ماهی

تن ماهی,ماهی,غذاهای اصلی,دستور پخت ماهی,ماهی پلو,پختن ماهی,باقالا پلو با ماهی,آموزش آشپزی,ماهی تازه,کاهون فیش، ترکیبی از آشپزی اسپانیا و فرانسه!,خوراک ماهی,دستور پخت ماهی سالمون,غذا با ماهی

کاهون فیش، ترکیبی از آشپزی اسپانیا و فرانسه! تن ماهی

آشپزی لوییزیانا که بخشی از آن با نام کاهون یا کاخون هم معروف است سبکی ترکیبی از آشپزی اسپانیایی و فرانسوی به همراه آشپزی ناحیه کارائیب است و شهرت آن به دلیل غذاهای اغلب تند و تیزش، به سراسر جهان رسیده است. استفاده از انواع ادویه‌جات برای تهیه انواع غذاهای دریایی که بوی آن معمولا خوشایند نیست، کاربرد زیادی دارد.

آشپزی لوییزیانا که بخشی از آن با نام کاهون یا کاخون هم معروف است سبکی ترکیبی از آشپزی اسپانیایی و فرانسوی به همراه آشپزی ناحیه کارائیب است و شهرت آن به دلیل غذاهای اغلب تند و تیزش، به سراسر جهان رسیده است. استفاده از انواع ادویه‌جات برای تهیه انواع غذاهای دریایی که بوی آن معمولا خوشایند نیست، کاربرد زیادی دارد.

تن ماهی,ماهی,غذاهای اصلی,دستور پخت ماهی,ماهی پلو,پختن ماهی,باقالا پلو با ماهی,آموزش آشپزی,ماهی تازه,کاهون فیش، ترکیبی از آشپزی اسپانیا و فرانسه!,خوراک ماهی,

مواد لازم:

  •  پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
  •  پودر پیاز: یک قاشق غذاخوری
  •  فلفل قرمز: ۲ قاشق چای‌خوری
  •  فلفل سفید: ۲ قاشق چای‌خوری
  •  فلفل سیاه: ۲ قاشق چای‌خوری
  •  آویشن: یک قاشق غذاخوری
  •  نمک: به میزان لازم (اختیاری)
  •  سیر: ۴ حبه، ساطوری
  •  ماهی شیر: ۴×۲۰۰ گرم
  •  روغن مایع: ۴ قاشق  غذاخوری

روش تهیه:

۱- ادویه‌‌ها را در یک کیسه فریزر ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید.

۲- تکه‌های ماهی را نمک فراوان بپاشید سلفون بکشید، سپس یک ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت ماهی‌ها را شسته و خشک کنید.

۳- دو قاشق غذاخوری از ادویه کاهون را با روغن ترکیب کرده و ماهی‌ها را در آن بغلتانید، اگر ماهی‌ها را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید بهتر است.

۴- تکه‌های ماهی را روی توری مشبک و زغال کباب کرده یا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بریان کنید.

۵- سیر را در ۴ قاشق غذاخوری روغن، یک دقیقه تفت داده و روی ماهی بدهید.

نکات:

۱- به جای پودر پیاز آب یک پیاز رنده شده را با روغن مخلوط کنید.

۲- اگر ماهی‌ها را در فر می‌پزید، با یک چاقوی کوچک در هر ماهی، یکی، دو شکاف کوچک ایجاد کنید.

۳- اگر می‌خواهید ماهی برشته‌تر شود، آن را مدت بیشتری در فر بریان کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

قزل آلا و گوجه به سبک انگلیسی ها سس سالاد

شامی، ساده دوست‌داشتنی طرز تهیه شامی

میگو سرخ کرده میگو

رولت تن ماهی ماهی

کباب بلدرچین کباب بلدرچین

کباب کبک درسته کباب بره فرانسوی

کباب کوبیده کباب

کباب چنگه یا شلشلیک کباب

کباب بره درسته آموزش غذا های فرنگی

کباب بریانی کباب ورقه ای