دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

قورمه سبزی پلو خورش قورمه سبزی

آموزش آشپزی,خورشت قورمه,خورشت سبزی,خورشت,خورشت قورمه سبزی,قورمه سبزی,خورش قورمه سبزی,غذاهای اصلی,قورمه سبزی پلو

قورمه سبزی پلو خورش قورمه سبزی

مایه گوشت و سبزی را لای برنج می گذاریم و کمی گرد لیمو روی گوشت و سبزی می پاشیم کمی از آب گوشت و سبزی و کمی روغن را مخلوط می کنیم بعد از گرفتن عرق برنج ، روی برنج میدهیم و برنج را دم میکنیم موقع کشیدن پلو روی دیس را مقداری روغن داغ کرده و کمی برنج زعفرانی می دهیم . در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافیست طرز خیس کردن برنج بطریق زیر انجام میشود : برنج را بدقت تمیز میکنیم با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم میشوئیم تا آب برنج کاملا زلال شود بعد روی برنج مقداری آب گرم بحدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملا محسوس باشد میریزیم آب باید ۴ انگشت تقریبا بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد ، بعد بنسبت هر یک کیلو برنج یک کیلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفیدی می پیچیم روی برنج قرار میدهیم

آموزش آشپزی,خورشت قورمه,خورشت سبزی,خورشت,خورشت قورمه سبزی,قورمه سبزی,خورش قورمه سبزی,غذاهای اصلی,قورمه سبزی پلو

مواد لازم :
برنج  ۱۰۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده  ۷۵۰ گرم
تره فرنگی  ۵۰۰ گرم
شنبلیله  ۵۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده  ۵۰۰ گرم
روغن  ۲۵۰ گرم
لیمو عمانی  ۳ قاشق سوپخوری

 
طرز تهیه :

ابتدا برنج را خیس میکنیم گوشت را تکه می کنیم میگذاریم بپزد بطوریکه بعد از پختن یک لیوان آب داشته باشد و یا کوفته ریز را سرخ میکنیم ، سبزی را بدقت تمیز میکنیم و میشوئیم و داخل سبد می ریزیم تا آب آن برود آنرا خرد می نمائیم با ۳ تا ۴ قاشق روغن سبزی را کمی سرخ میکنیم و داخل گوشت میریزیم

کمی نمک و گرد لیمو عمانی را داخل گوشت و سبزی میریزیم میگذاریم چند جوش بزند بطوریکه بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد ، در صورتیکه کوفته ریزه مصرف کردیم کوفته سرخ کرده را با سبزی سرخ کرده و یک لیوان آب و کمی گرد لیمو می گذاریم چند جوش بزند برنج را آبکش میکنیم

مایه گوشت و سبزی را لای برنج می گذاریم و کمی گرد لیمو روی گوشت و سبزی می پاشیم کمی از آب گوشت و سبزی و کمی روغن را مخلوط می کنیم بعد از گرفتن عرق برنج ، روی برنج میدهیم و برنج را دم میکنیم موقع کشیدن پلو روی دیس را مقداری روغن داغ کرده و کمی برنج زعفرانی می دهیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافیست
طرز خیس کردن برنج بطریق زیر انجام میشود :
برنج را بدقت تمیز میکنیم با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم میشوئیم تا آب برنج کاملا زلال شود بعد روی برنج مقداری آب گرم بحدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملا محسوس باشد میریزیم آب باید ۴ انگشت تقریبا بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد ، بعد بنسبت هر یک کیلو برنج یک کیلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفیدی می پیچیم روی برنج قرار میدهیم

بهتر است برنج را روز یا شب قبل خیس کنیم یا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خیس نمائیم در صورتیکه برای خیس کردن برنج فرصت بیشتری باشد مقدار نمک یک کیلو و در فرصت کم یک کیلونیم خواهد بود .

مطالب بیشتر از سایت ما

چلو بطریقه ایتالیائی فلورانس طرز پخت حلوا مجلسی

چلو جمبالایا پلو مخلوط

چلو خورشت جگر مرغ خوراک جگر

کلم قمری پلو دستور کلم پلو

سبزی پلو با گوشت قاطی پلو

استامبولی پلو پلو استمبولی

کباب فسنجانی باربیکیو مرغ

ناگت مرغ کنجدی رژیمی ناگت

مرغ گریل شده با طعم لیمو و عسل مرغ یونانی

طرز تهیه ماهی صبور به روش خوزستانی ماهی کباب بندری