این بار به جای ناگتهای چرب و پرکالری، فیله مرغ کنجدی را همراه با سیبزمینی و هویج گریلشده امتحان کنید.
ناگت مرغ کنجدی
مناسب برای :۶ نفر
زمان آماده سازی : کمتر از ۱ ساعت
این غذای خوشمزه کالری کمی دارد، میتوانید برای کامل شدن آن را با سیب زمینی تنوری و سالاد سبز میل نمایید.
زمان پخت: ۱ ساعت است.
مواد لازم:
سیب زمینی |
۱ کیلوگرم |
فیله مرغ |
۵۰۰ گرم |
هویج | ۲ تا ۳ عدد |
کاهو |
۱۰۰ گرم |
سس سویا |
¼ پیمانه |
کنجد |
⅓ پیمانه |
آبلیموی تازه |
۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون |
۱ قاشق مرباخوری |
پوست لیمو ترش رنده شده |
۱ قاشق غذاخوری |
سس واسابی |
¼ قاشق مرباخوری |
روغن مایع گیاهی |
برای چرب کردن |
طرز تهیه:
سیب زمینیها و هویجها را شسته، پوست بگیرید و بصورت خلالهای بزرگ خرد کنید.
————————————————————-
فر را با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
————————————————————-
سینی فر را با روغن مایع چرب کرده و سیب زمینیها و هویجهای برش زده را روی آن قرار دهید و به آنها نمک، فلفل بزنید.
دانههای کنجد را روی یک بشقاب پخش کنید. مرغها را با نمک و فلفل طعمدار کنید و داخل کنجد بغلتانید تاسطح آنها کاملا با کنجد پوشیده شود.
————————————————————-
فیلههای کنجدی را نیز داخل سینی فری که چرب شده و هویج و سیبزمینی ها را نیز داخل آن چیدیم قرار داده و روی سطح آنها کمی روغن اسپری میکنیم یا اینکه با قلمموی آشپزی روغن روی آن میمالیم.
————————————————————-
سینی را داخل فر قرار داده و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه مرغ و سیبزمینی و هویج را در فر گریل میکنیم.
————————————————————-
بعد از ۲۰ دقیقه حواستان به مرغها باشد بسته به نوع فر شما و تکههای مرغ ممکن است این زمان کمتر شود.
————————————————————-
سس سویا ، آبلیمو و واسابی را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط نمایید.
————————————————————-
سس تهیه شده را روی کاهوها بریزید و آنها را هم بزنید تا کاملاً با سس مخلوط شوند.
————————————————————-
پس از آماده شدن ناگتها پوست لیموترش رندهشده را روی آنها میپاشیم و همراه با سالاد کاهو با سس مخصوص و سیبزمینی و هویج گریلشده سرو میکنیم.