ماهی را با آب و نمک و فلفلو برگ بو و سرکه و میخک میگذاریم روی آتش تا جوش آید شعله آتش را کم میکنیم و در قابلمه را محکم میبندیم و میگذاریم سنجاق جوش بپزد و آب کاملا به خورد ماهی برود از قابلمه بیرون آورده پوست آنرا غلافی در می آوریم
مواد لازم :
ماهی اوزون برون ۲ کیلو
آب ۱٫۵ لیتر
برگ بو ۳ عدد
میخک ۳ عدد
فلفل ۳ عدد
نمک ۲ قاشق مرباخوری
سرکه ۰٫۲۵ فنجان
طرز تهیه :
ماهی را با آب و نمک و فلفلو برگ بو و سرکه و میخک میگذاریم روی آتش تا جوش آید شعله آتش را کم میکنیم و در قابلمه را محکم میبندیم و میگذاریم سنجاق جوش بپزد و آب کاملا به خورد ماهی برود از قابلمه بیرون آورده پوست آنرا غلافی در می آوریم
گوشت آنرا بدون تیغ بزرگ در دیس بدلخواه خود قرار میدهیم و میگذاریم سرد بشود با مایونز سرد تزئیم میکنیم و سرو میکنیم