دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

پانینی فوق العاده با سس پستو خوراک مرغ

نان و مرغ,پانینی فوق العاده با سس پستو,خوراک مرغ و نان,اشپزی,feed poultry,خوراک مرغ مخصوص,آموزش آشپزی,خوراک مرغ,مرغ و نان,غذاهای اصلی

پانینی فوق العاده با سس پستو خوراک مرغ

مهمترین قسمت تهیه این ساندویچ، سوخاری کردن سینه مرغ است که با پودر تمپورا انجام می‌شود و البته طعم خاصی به این ماده اصلی می‌دهد. سینه مرغ سوخاری باید تازه و نرم باشد تا بتوانید آن را با گازهای معمولی به همراه سایر مواد ساندویچ میل کنید. اگر سینه مرغ سفت بشود، خوردن آن همراه نان و مواد تشکیل‌دهنده ساندویچ سخت خواهد شد و اصطلاحا از لای ساندویچ بیرون خواهد آمد.

درست کردن این ساندویچ کار خیلی سختی نیست، اما نکته کلیدی‌اش در سس پستوای است که در بین مواد قرار می‌گیرد.سس پستو مخلوطی از ریحان، سیر، روغن زیتون و سایر مواد (بنا بر سلیقه شما) است

 

نان و مرغ,پانینی فوق العاده با سس پستو,خوراک مرغ و نان,اشپزی,feed poultry,خوراک مرغ مخصوص,آموزش آشپزی,خوراک مرغ,مرغ و نان,غذاهای اصلی,

مجله آشپزی ایده آل:

مواد لازم:

  • فیله مرغ گریل شده
  • پنیز ماتزارلا
  •  ریحان، گوجه فرنگی

روش تهیه:

درست کردن این ساندویچ کار خیلی سختی نیست، اما نکته کلیدی‌اش در سس پستوای است که در بین مواد قرار می‌گیرد. سس پستوی خوب را باید خودتان درست کنید اما انواعی از آن در مغازه‌ها فروخته می‌شوند که طعم نسبتا خوبی دارند. سس پستو  مخلوطی از ریحان، سیر، روغن زیتون و سایر مواد (بنا بر سلیقه شما) است که طرز تهیه آن را در شماره دوم مجله به تفصیل آموزش داده‌ایم.

نکته:

مواد این ساندویچ را باید به سلیقه خود لای نان پیچیده و میل کنید. فقط برای خوشمزه‌تر شدن بد نیست که فیله مرغ و سس پستو مدتی کنار هم بمانند و اصطلاحا با هم ممزوج شوند.

 

نان و مرغ,پانینی فوق العاده با سس پستو,خوراک مرغ و نان,اشپزی,feed poultry,خوراک مرغ مخصوص,آموزش آشپزی,خوراک مرغ,مرغ و نان,غذاهای اصلی,

مواد لازم:

  • سینه مرغ سوخاری شده
  •  کاهو، گوجه فرنگی
  •  نان برگر کنجدی

روش تهیه:

مهمترین قسمت تهیه این ساندویچ، سوخاری کردن سینه مرغ است که با پودر تمپورا انجام می‌شود و البته طعم خاصی به این ماده اصلی می‌دهد. سینه مرغ سوخاری باید تازه و نرم باشد تا بتوانید آن را با گازهای معمولی به همراه سایر مواد ساندویچ میل کنید. اگر سینه مرغ سفت بشود، خوردن آن همراه نان و مواد تشکیل‌دهنده ساندویچ سخت خواهد شد و اصطلاحا از لای ساندویچ بیرون خواهد آمد.

نکته:

سس ماست این ساندویچ هم، یک مخلوط یونانی است که با استفاده از سیر، ماست چکیده و سبزی معطر درست می‌شود. اگر به ماست علاقه دارید، می‌توانید باز هم از این سس سر میز بیاورید و به آن نوک بزنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

ساندویچ جدید برای طبع شما،ساندویچ قارچ و سیر سس مایونز

طرز تهیه پیتزا یونانی با کنگر فرنگی طرز تهیه پیتزا نیویورکی

ساندویچ موتزارلا، به همین سادگی hamburger sandwich، برگر، ساندویج همبرگر، ساندویچ همبرگر، طرز تهیه همبرگر، همبرگر گوشت

اسپاگتی سبز، سالم و متفاوت پخت ماکارونی با پنیر

پاستای پریماورا یا پاستای بهاری در یک فصل پاییزی پاستای

دنبال تهیه یک ماکارونی خوشمزه اید؟ ماکارونی با سوسیس و سویا روش تهیه نودل

میکس گرانولا، مقوی دوست داشتنی نان عسلی

طرز تهیه یک سس پرطرفدارسس قارچ دستور تهیه سس

با طرز تهیه سس هزار جزیره آشناهستید؟ سس سالاد

پودینگ زردآلو،یک دسر خوشمزه و سالم،پودینگ زردآلو دسر شکلات