کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و پفکی شوند، تخممرغها را دانه به دانه به مخلوط کره افزوده و پس از اضافهکردن هر تخممرغ مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند….
برترین ها:
مواد لازم برای ۴ نفر:
- کره: ۱۲۵ گرم
- شکر دانهریز: ۲۰۰ گرم
- تخممرغ: ۲عدد
- وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
- آرد: ۲۲۰ گرم
- بکینگپودر: یک قاشق چایخوری
- شیر: ۱۲۵ میلیلیتر
- روغن مایع: ۲ قاشق سوپخوری
- رنگ خوراکی: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، داخل قالبهای مافین را کاغذ مخصوص قرار دهید، آنها را کنار بگذارید.
۲- کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و پفکی شوند، تخممرغها را دانه به دانه به مخلوط کره افزوده و پس از اضافهکردن هر تخممرغ مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
۳- وانیل، آرد و بکینگپودر را الک کرده و طی چند مرحله با مخلوط شیر و روغن مایع به صورت متناوب به مخلوط کره و شکر اضافه کنید. بهآرامی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
۴- حالا خمیرها را داخل چند کاسه مختلف بریزید و به هریک رنگ دلخواه را اضافه کنید.
۵- داخل قالبها از هررنگ به دلخواه به ترتیب بریزید و صاف کنید و دوباره خمیر رنگ بعدی را بیفزایید.
۶- دوسوم از قالبها را پر کنید و داخل فر به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که پخت انجام شود، قرار دهید تا بپزد، سپس مافینها را از فر بیرون آورده آنها را به صفحه توری منتقل کنید تا کاملا خنک شود. حالا اثر هنری شما آماده است.
نکته
۱: کره و تخممرغ به دمای محیط رسیده باشند.
۲: اگر از کاپ کیکهایی با ارتفاع بلندتر استفاده کردید، مدت پخت را بیشتر کنید.