مواد لازم:
:: آلو سیاه ۲۵۰ گرم
:: آب آلبالو ۱۰۰ میلی لیتر
:: شکلات سیاه ۲۵۰ گرم
:: خامه ۱۲۵ گرم
:: کره ۶۰ گرم
مواد لازم برای تزئین ترافل:
:: بادام پرک شده و خرد شده ۵۰ گرم
:: گردوی برشته و خرد شده ۱۰۰ میلی لیتر
:: پودر شکلات ۱۰۰ گرم
:: شکلات سیاه آب شده ۱۵۰ گرم
:: شکلات سفید آب شده ۱۵۰ گرم
:: شکلات شیری آب کرده ۱۵۰ گرم
طرز تهیه ترافل شکلاتی
۱- آلو را در آب آلبالو خیس نمایید و بگذارید تا چند ساعت در یخچال بماند. آنگاه هسته آلو ها را در آورید و آلو را خرد کنید. شکلات، خامه و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا مایه صاف و یکدستی بدست آورید.
۲- مایه شکلاتی را بگذارید تا خوب خنک شود و آلو را بدرون آن اضافه نمایید. رویش را بپوشاننید و در یخچال نگهداری نمایید تا سفت شود.
۳- حالا هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه را بردارید و به شکل توپ در آورید. اکنون ترافل ها را روی سینی پوشانده و با فویل بپوشانید و به مدت ۵ ساعت در یخچال نگهدارید
۴- اینک ترافل ها را در مواد مختلف همچون بادام، گردو، پودر شکلات، ترافلهای تزئینی و غیره بغلتانید و برای پذیرایی در ظرف زیبایی بچینید.