آشپزی آنلاین,سایت آشپزی,طرز تهیه خوراک مرغ,آموزش تهیه خوراک مرغ,مرغ سوخاری رژیمی,خوراک مرغ با سیر و لیمو,آموزش,غذاهای اصلی,طرز پخت خوراک مرغ با سیرو لیمو,آموزش آشپزی,خوراک مرغ
مرغ سوخاری رژیمی طرز تهیه خوراک مرغ
۲٫ سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.
مواد لازم : برای ۴ نفر
سفیده تخم مرغ |
۳ عدد |
سس خردل |
۱ قاشق سوپ خوری |
نان ایتالیایی خرد شده |
یک فنجان |
پنیر پارمزان کم چرب |
۴/۱ فنجان |
مرغ پوست کنده بدون استخوان |
۴ قطعه |
سس سرکه و نمک گرم |
۴/۳ فنجان |
سالاد کلم فرانسوی |
به دلخواه |
طرز تهیه:
۱٫فر را روی درجه ی ۴۵۰ گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .
۲٫ سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.
۳٫مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.
۴٫در دمای ۴۵۰ درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر میخواهید روی آنها طلایی شود ۱ دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.
۵٫غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید میتوانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.
مطالب بیشتر از سایت ما
طرز تهیه کوفته تبریزی meatball tabrizi، اموزش تهیه کوفته، طرز تهیه کوفته، طرز تهیه کوفته تبریزی، کوفته، کوفته تبریزی
مدل های تزیین پلو تزیین سفره غذا
تزئین طالبی فوق العاده زیبا عکس تزیین غذا با میوه
کوفته مرغ سوئدی طرز تهیه کوفته
روش هایی برای خوشمزه تر شدن سالاد سالاد
چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟ چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟
آموزش قارچ شکم پر قارچ
آموزش درست کردن فلافل آموزش درست کردن فلافل
طرز تهیه فلفل دلمهای شکم پر فلفل دلمه
روش تهیه تهچین ماهی tahchin، ته چین، ته چین مرغ، ته چین پلو، پلو ته چین، پلو زعفرانی، پلو سنتی، پلو مرغ