دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

آموزش آشپزی – کباب لقمه ای خانگی آموزش آشپزی

غذاهای اصلی,آشپزی آنلاین,آموزش آشپزی,کباب لقمه ای,طرز پخت کباب لقمه ای,مواد لازم برای درست کردن کباب لقمه ای خانگی,آشپزی,آموزش آشپزی – کباب لقمه ای خانگی,نحوه درست کردن کباب لقمه ای خانگی,آموزش آشپزی - کباب

آموزش آشپزی – کباب لقمه ای خانگی آموزش آشپزی

گوشت را همراه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم‌مرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به صورت لوله‌های ۱۰ سانتی متری  درآورده و در روغن سرخ کنید.

 

آموزش آشپزیکباب لقمه ای خانگی

غذاهای اصلی,آشپزی آنلاین,آموزش آشپزی,کباب لقمه ای,طرز پخت کباب لقمه ای,مواد لازم برای درست کردن کباب لقمه ای خانگی,آشپزی,آموزش آشپزی – کباب لقمه ای خانگی,نحوه درست کردن کباب لقمه ای خانگی,آموزش آشپزی - کباب,

***********

جهت آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید

********

 

مواد لازم:

  •    آرد: ۲۰۰ گرم
  •   مایه خمیر: یک قاشق سوپ‌خوری
  •   آب ولرم: یک‌چهارم پیمانه
  •   نمک: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  •   شکر: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  •   شیر: سه چهارم پیمانه
  •   روغن: یک‌چهارم پیمانه

مواد میانی:

  •   گوشت: ۶۵۰ گرم
  •    پیازداغ: یک قاشق سوپ‌خوری
  •   نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  •   تخم‌مرغ: یک عدد
  •   پودر سوخاری: ۲ قاشق سوپ‌خوری سرپر
  •   پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
  •   ز رده تخم‌مرغ برای رومال: یک‌عدد

روش تهیه:

۱- مایه خمیر را به همراه شکر در آب ولرم ۳۷درجه ریخته و ۵ دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید.

۲- در ظرف دیگر نمک و آرد را با هم مخلوط کنید. مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید.

۳- سپس به ترتیب شیر و در  نهایت روغن را به خورد خمیر بدهید.

۴- خمیر به دست آمده را در سطح آردپاشی شده به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید، در صورتی که تمایل دارید می‌توانید با ۱۰۰ ضربه زدن خمیر به سطح میز آن را به عمل آورید.

۵- سپس خمیر را در ظرف چرب شده قرار داده روی آن را بکشید و به مدت یک ساعت زمان دهید تا عمل آید.

۶- پس از استراحت خمیر، آن را به صورت یک مستطیل بزرگ باز کنید و برش‌های مثلثی به صورت مثلث‌های متساوی‌الساقین درآورید.

۷- کباب‌‌ها را روی ضلع ۱۰ سانت گذاشته، پنیر پیتزا را قرار داده و به آرامی با خمیر رول کنید.

۸-  رومال زرده را زده و در سینی چرب شده قرار داده در فر ۱۸۰ درجه بگذارید.

روش تهیه مواد میانی:

گوشت را همراه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم‌مرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به صورت لوله‌های ۱۰ سانتی متری  درآورده و در روغن سرخ کنید.

نکات آشپزی

۱-  اگر مایه خمیر شما پس از ۵ دقیقه عمل نکرد، نشان آن است که مایه خمیر تاریخ مصرف گذشته و قابل استفاده نیست.

۲- زمان پخت: حدودا ۱۵ دقیقه است.

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش آشپزی – سوسیس بندری طرز تهیه سوسیس بندری

آموزش آشپزی – خوراک مرغ با سیر و لیمو آموزش آشپزی

آموزش آشپزی دنده کباب کباب

آموزش کامل سفره آرایی میوه آرایی و سفره آرایی

طرز تهیه پیراشکی گوجه فرنگی پیراشکی گوجه فرنگی

طرز تهیه کباب بره فرانسوی آموزش غذا های فرنگی

آموزش آشپزیطرز پخت سوپ جو آموزش آشپزی

آموزش آشپزیاردور دلمه قارچ قارچ

آموزش آشپزی – فلافل خوزستانی آموزش آشپزی

عکس کیک تولد مد جدید