آموزش آشپزی – کباب لقمه ای خانگی
***********
جهت آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید
********
مواد لازم:
- آرد: ۲۰۰ گرم
- مایه خمیر: یک قاشق سوپخوری
- آب ولرم: یکچهارم پیمانه
- نمک: یکدوم قاشق چایخوری
- شکر: یکدوم قاشق چایخوری
- شیر: سه چهارم پیمانه
- روغن: یکچهارم پیمانه
مواد میانی:
- گوشت: ۶۵۰ گرم
- پیازداغ: یک قاشق سوپخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- تخممرغ: یک عدد
- پودر سوخاری: ۲ قاشق سوپخوری سرپر
- پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
- ز رده تخممرغ برای رومال: یکعدد
روش تهیه:
۱- مایه خمیر را به همراه شکر در آب ولرم ۳۷درجه ریخته و ۵ دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید.
۲- در ظرف دیگر نمک و آرد را با هم مخلوط کنید. مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید.
۳- سپس به ترتیب شیر و در نهایت روغن را به خورد خمیر بدهید.
۴- خمیر به دست آمده را در سطح آردپاشی شده به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید، در صورتی که تمایل دارید میتوانید با ۱۰۰ ضربه زدن خمیر به سطح میز آن را به عمل آورید.
۵- سپس خمیر را در ظرف چرب شده قرار داده روی آن را بکشید و به مدت یک ساعت زمان دهید تا عمل آید.
۶- پس از استراحت خمیر، آن را به صورت یک مستطیل بزرگ باز کنید و برشهای مثلثی به صورت مثلثهای متساویالساقین درآورید.
۷- کبابها را روی ضلع ۱۰ سانت گذاشته، پنیر پیتزا را قرار داده و به آرامی با خمیر رول کنید.
۸- رومال زرده را زده و در سینی چرب شده قرار داده در فر ۱۸۰ درجه بگذارید.
روش تهیه مواد میانی:
گوشت را همراه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخممرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به صورت لولههای ۱۰ سانتی متری درآورده و در روغن سرخ کنید.
نکات آشپزی
۱- اگر مایه خمیر شما پس از ۵ دقیقه عمل نکرد، نشان آن است که مایه خمیر تاریخ مصرف گذشته و قابل استفاده نیست.
۲- زمان پخت: حدودا ۱۵ دقیقه است.