لازانیا با گوشت چرخ کرده
لازانیا ۱ بسته . گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم . پیاز ۲ عدد . پیازچه ۱ عدد
سیر ۳ حبه . فلفل دلمه ای ۱ عدد . هویج ۲ عدد . جعفری خرد شده ۱ فنجان
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری . پنیر پیتزا به مقدار لازم . نمک و فلفل به مقدار لازم
اماده سازی ورقه های لازانیا : درون قابلمه ای بزرگ اب ، کمی روغن و نمک اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید ، پس از جوش امدن اب ورقه های لازانیا را تک تک درون اب در حال جوشیدن بیندازید و پس از ۵ تا ۱۰ دقیقه ( طبق دستور روی بسته بندی ) لازانیاها را با آب سرد ابکشی کنید.
اماده سازی مواد داخل لازانیا : پیاز و سیر را خرد کنید ، درون ماهیتابه روغن بریزید سپس پیاز و سیر خرد شده را بهمراه نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند ، پس از نرم شدن سیر و پیاز باید گوشت چرخ کرده و هویج رنده شده را اضافه کنید.
با حرارت متوسط مجدد تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی بپزد ، پس از تغییر رنگ گوشت پیازچه ، فلفل دلمه ای خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید ، در آخر نیز جعفری خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
کف ظرف پیرکس را با کمی روغن یا کره چرب کنید ، یک لایه ورقه لازانیا کف ظرف بچینید ، مقداری از مخلوط گوشت روی لایه لازانیا قرار دهید ؛ روی گوشت ها مقداری سس سفید مخصوص لازانیا که اماده کرده اید بریزید و مقداری پنیر پیتزا روی سس سفید بپاشید ، لایه بعدی لازانیا قرار دهید و … ( این کار را لایه لایه تا تمام شدن مواد انجام دهید ) ، لایه اخر نیز سس سفید فراوان و پنیر پیتزا بپاشید.
ظرف پیرکس پر شده از مواد را درون فری که از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت ۲۰ – ۳۰ دقیقه قرار دهید ، پس از پخته شدن لازانیا و اب شدن لایه های پنیر میتوانید شعله بالایی فر را برای ۲ دقیقه روشن کنید تا روی پنیرها طلایی شود ، لازانیا اماده سرو است.
نکته ها : میتوانید بجای جعفری خرد شده از ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن استفاده کنید ، استفاده از پیازچه اختیاری میباشد و میتوانید آن را حذف کنید ، بجای رب گوجه فرنگی نیز میتوانید ۲ عدد گوجه نگینی خرد شده اضافه کنید.