لازانیا لقمه ای پنیری
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم . سیر ۳ عدد . فلفل دلمه ۱ عدد . سس ماکارونی ۱ فنجان
پنیر خامه ای ۲ بسته . پنیر ریکوتا ۲ فنجان . لازانیا ۱ بسته . نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه : ماهیتابه را روی اجاق قرار دهید و کمی روغن بریزید سپس گوشت چرخ کرده ، سیر رنده شده ، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت ها تغییر کند.
پس از تغییر رنگ گوشت ها ، سس ماکارونی را اضافه کنید و با حرارت ملایم خوب تفت دهید تا رب جذب مواد شود ، سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید مخلوط گوشتی خنک شود.
برای اماده سازی لازانیا طبق دستور روی جعبه عمل کنید ، ورقه های لازانیا را درون اب در حال جوشیدن بریزید و پس از مدت زمان تعیین شده ابکشی کنید ، اگر ورقه های لازانیای شما مستطیل شکل است پس از اینکه اب اضافی اش خارج شد با قیجی بصورت مربع برش دهید.
داخل قالب های فنجانی را کمی چرب کنید ، لایه ای از ورقه لازانیا درون هر قسمت قرار دهید ، پنیر خامه ای را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و با قاشق مقداری از پنیر در مرکز هر ورقه بگذارید سپس کمی از مایه گوشتی روی پنیرها قرار دهید.
روی مایه گوشتی کمی پنیر ریکوتای رنده شده بریزید ، ورقه دیگری روی ان قرار دهید و مجدد کمی پنیر خامه ای ، مایه گوشتی و کمی پنیر ریکوتا بریزید ، به این ترتیب ۲ لایه از لازانیا و مایه گوشتی خواهید داشت.
پس از اماده شدن مواد را درون فری که از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید ، زمانی که پنیرهای روی لازانیا اب شدند و لبه های لازانیا برشته شد لازانیای شما اماده سرو میباشد.
نکته ها : لازانیا فنجانی یا لازانیا لقمه ای دارای بافت بیرونی ترد و بافت داخلی نرمی میباشد ، سریع اماده شده و مناسب برای وعده عصرانه یا شام است ، میتوانید بجای لازانیا از ورقه های خمیر فیلو هم استفاده کنید.
میتوانید بجای پنیر ریکوتا از پنیر موزارلا ، پنیر پیتزا و پنیرهای مشابه استفاده کنید ، گوشت را میتوانید با سویا جایگزین کنید یا از ترکیب مساوی گوشت و سویا استفاده نمائید.