کره کالباسی
کره ۲۰۰ گرم . روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری . کالباس ۱ قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده ۱ قاشق غذاخوری . موسیر ۱ قاشق چایخوری . نمک.فلفل مقدار لازم
کره کالباس مخصوص مزه دار کردن پوره سیب زمینی ، نان تست ، پیراشکی گوشت ، تخم مرغ و … میباشد.
کره را پس از نرم شدن پهن کنید و روی ان روغن زیتون ، کالباس سرخ شده ، پنیر چدار ، موسیر ، نمک و فلفل قرار دهید و خوب با چاقو بکوبید و مخلوط کنید ( ساطوری کنید ) ، کره را داخل کاغذ روغنی قرار دهید و رول کنید و به مدت ۱ ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس حلقه ای برش بزنید و در کنار غذا سرو کنید.
کره پنیری
کره ۲۰۰ گرم . سس پستو ۱ قاشق غذاخوری . پنیر پارمزان رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
پنیر فتا ۱ قاشق غذاخوری . روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری . سیر ۳ حبه . نمک.فلفل مقدار لازم
کره پنیری مخصوص مزه دار کردن سبزیجات پخته ، ماکارونی ، نان سیر ، نان باگت ، استیک ، کباب و … میباشد.
کره را پس از نرم شدن پهن کنید و روی ان تمام مواد را قرار دهید و خوب با چاقو بکوبید و مخلوط کنید ( ساطوری کنید ) ، کره را داخل کاغذ روغنی قرار دهید و رول کنید و به مدت ۱ ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس حلقه ای برش بزنید و در کنار غذا سرو کنید.
کره آبلیمویی
کره ۲۰۰ گرم . آبلیمو ۱ قاشق چایخوری . روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری . فلفل خشک ۲ عدد
پوست لیمو رنده شده ۱/۸ قاشق چایخوری . گشنیز تازه مقداری . نمک.فلفل مقدار لازم
کره آبلیمویی مخصوص مزه دار کردن کباب مرغ ، برنج مخلوط ، استیک و … میباشد.
کره را پس از نرم شدن پهن کنید و روی ان تمام مواد را قرار دهید و خوب با چاقو بکوبید و مخلوط کنید ( ساطوری کنید ) ، کره را داخل کاغذ روغنی قرار دهید و رول کنید و به مدت ۱ ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس حلقه ای برش بزنید و در کنار غذا سرو کنید.
کره نارنجی
کره ۲۰۰ گرم . زغال اخته تازه ۲ قاشق غذاخوری . آب پرتقال ۱ قاشق چایخوری . ترخون مقداری
پوست پرتقال رنده شده ۱/۴ قاشق چایخوری . شکر ۱/۲ قاشق چایخوری . نمک.فلفل مقدار لازم
کره نارنجی مخصوص مزه دار کردن کباب مرغ ، سینه بوقلمون ، تکه کدو ، ساندویچ ، نان ، پنیر و … میباشد.
کره را پس از نرم شدن پهن کنید و روی ان تمام مواد را قرار دهید و خوب با چاقو بکوبید و مخلوط کنید ( ساطوری کنید ) ، کره را داخل کاغذ روغنی قرار دهید و رول کنید و به مدت ۱ ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس حلقه ای برش بزنید و در کنار غذا سرو کنید.
نکته : میتوانید از ترکیب سبزی ها و افزودنی های دلخواه انواع طعم ها را از کره بدست اورید.