پیش غذا,غذا با قارچ,قارچ شکم پر پنیری,قارچ شکم پر با سوسیس,قارچ شکم پر,آموزش آشپزی,قارچ کبابی,غذا با سوسیس,غذاهای مکمل,قارچ پنیری,قارچ شکم پر سوسیس و پنیر
قارچ شکم پر سوسیس و پنیر غذا با سوسیس
ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود سپس خرده های نان ، سوسیس های سرخ شده ، ساقه های قارچ خرد شده ، سیر رنده شده را اضافه کنید تفت دهید تا تمام مواد نرم و یکدست شوند ، مواد را از روی حرارت بردارید و جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را اضافه و مخلوط کنید.
قارچ و سوسیس پنیری
سوسیس ۲۵۰ گرم . قارچ ۲۵۰ گرم . کره ۲ قاشق غذاخوری . سیر ۲ حبه
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزای رنده شده ۱ لیوان . خرده نان ۱ لیوان . جعفری مقداری
طرز تهیه : سوسیس ها را خرد یا رنده کنید و سرخ نمایید ، ساقه های قارچ را از کلاه آن جدا و خرد کنید.
ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود سپس خرده های نان ، سوسیس های سرخ شده ، ساقه های قارچ خرد شده ، سیر رنده شده را اضافه کنید تفت دهید تا تمام مواد نرم و یکدست شوند ، مواد را از روی حرارت بردارید و جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را اضافه و مخلوط کنید.
سینی فر را چرب کنید و کلاه های قارچ را ته سینی بچینید سپس داخل هر قارچ مقداری از موادی که اماده کرده اید قرار دهید ؛ سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا قارچ ها کباب شوند سپس بهمراه سس دلخواه سرو کنید.