دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

انار پلو ( شیراز ) انار

پلو انار,برنج شیرازی,آموزش آشپزی,انار,پلو شیرازی,غذاهای اصلی,پلوی محلی,انار پلو,انار پلو ( شیراز ),انار پلو محلی,انار پلو شیرازی

انار پلو ( شیراز ) انار

برنج را ۳۰ دقیقه قبل از پخت خیس دهید ، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید ( زمانی باید برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).

 

پلو انار,برنج شیرازی,آموزش آشپزی,انار,پلو شیرازی,غذاهای اصلی,پلوی محلی,انار پلو,انار پلو ( شیراز ),انار پلو محلی,انار پلو شیرازی,

 

انار پلو شیرازی

 

برنج ۲ لیوان . دانه انار ۱ لیوان . سینه مرغ ۲ عدد . گشنیز خرد شده ۱ لیوان

پیاز ۲ عدد . خلال پسته نصف لیوان . زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری . نمک مقدار لازم

 

طرز تهیه : سینه های مرغ را بهمراه ۱ عدد پیاز ، کمی زردچوبه ، نمک و ۲ لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند ، سینه های مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

 

برنج را ۳۰ دقیقه قبل از پخت خیس دهید ، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید ( زمانی باید برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).

 

برای تهیه مایه انار باید ۱ عدد پیاز باقی مانده را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس سینه های مرغ ریش ریش شده ، گشنیز خرد شده ، خلال پسته ، دانه های انار و مقداری نمک اضافه کنید و ۵ دقیقه باهم تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

 

قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و ته قابلمه مقداری روغن بریزید ، مقداری برنج ابکش شده داخل قابلمه بریزید و مقداری از مایه انار را روی ان بریزید و به همین صورت قابلمه را پر کنید ( یک لایه برنج یک لایه مایه انار ) سپس حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند.

 

پس از اینکه برنج بخار کرد زعفران دم کرده و چند قاشق روغن را در نصف لیوان آب حل کنید و روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و حدود ۱ ساعت اجازه دهید برنج دم بکشد سپس در دیس بریزید و با مقداری دانه انار تزئین کنید.

 

مطالب بیشتر از سایت ما

خورش خلال ( کرمانشاه ) خورش خلال

خورش پیچاق قیمه ( اذری ) خورش قیمه

کله جوش ( ایران ) غذا با کشک

آش خیار چمبر ( مرکزی ) اش محلی

آش بادمجان ( نهاوند ) اش گوشت

میرزا قاسمی ( شمال ) میرزا قاسمی شمال

آش ترش ( مازندران ) اش چغندر

خورش ترشه سماق ( مازندران ) خورشت ترش

کباب ترش ( گیلان ) کباب ترش محلی

آش دوغ ( اذربایجان غربی ) اش