دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

خورش پیچاق قیمه ( اذری ) خورش قیمه

خورش پیچاق قیمه ( اذری ),خورش پیچاق قیمه,طرز تهیه خورش قیمه پیچاق,خورش قیمه,قیمه,خورشت قیمه,روش تهیه خورشت قیمه,خورش قیمه ترکی,خورش قیمه اذری,غذاهای اصلی,آموزش آشپزی,خورش قیمه محلی

خورش پیچاق قیمه ( اذری ) خورش قیمه

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد مقداری دارچین ، رب گوجه فرنگی ، ابلیمو و خلال بادام را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس چند لیوان آب جوش اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید خورش جا بیفتد.

خورش پیچاق قیمه ( اذری ),خورش پیچاق قیمه,طرز تهیه خورش قیمه پیچاق,خورش قیمه,قیمه,خورشت قیمه,روش تهیه خورشت قیمه,خورش قیمه ترکی,خورش قیمه اذری,غذاهای اصلی,آموزش آشپزی,

 

خورش پیچاق قیمه

 

گوشت ۳۰۰ گرم . خلال بادام ۱۰۰ گرم . پیاز ۲ عدد . رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری . تخم مرغ مقدار لازم . نمک.فلفل.دارچین مقدار لازم

 

طرز تهیه : پیازها را ریز خرد کنید سپس در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ، گوشت ها را بصورت نوارهای باریک خرد کنید سپس به پیازها اضافه نمائید ، کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد مقداری دارچین ، رب گوجه فرنگی ، ابلیمو و خلال بادام را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس چند لیوان آب جوش اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید خورش جا بیفتد.

 

در انتهای پخت نمک و فلفل را اندازه کنید ، وقتی خورش به روغن افتاد آن را در ظرف مناسب بریزید و روی آن چند تخم مرغ نیمرو کنید و قرار دهید سپس بهمراه برنج سرو کنید.

 

مطالب بیشتر از سایت ما

کله جوش ( ایران ) غذا با کشک

آش خیار چمبر ( مرکزی ) اش محلی

آش بادمجان ( نهاوند ) اش گوشت

میرزا قاسمی ( شمال ) میرزا قاسمی شمال

آش ترش ( مازندران ) اش چغندر

خورش ترشه سماق ( مازندران ) خورشت ترش

کباب ترش ( گیلان ) کباب ترش محلی

آش دوغ ( اذربایجان غربی ) اش

املت انار ( مازندران ) غذای فصل

خوراک کدوبره ( مازندران ) کدوبره