املت,املت گوجه,غذا با گوجه فرنگی,غذا با تخم مرغ,نیمرو,نیمرو گوجه,پیش غذا تخم مرغ,املت گوجه کبابی,غذاهای اصلی,آموزش آشپزی
املت گوجه کبابی املت
سینی را درون فر قرار دهید و اجازه دهید با حرارت فر گوجه ها کبابی و نرم شوند و تخم مرغ ها بپزند ، پس از اماده شدن سینی را از فر خارج کنید و مقداری روغن زیتون یا کره روی تخم ها بریزید و بهمراه نان سرو کنید.
املت گوجه کبابی
گوجه فرنگی + تخم مرغ + نمک + فلفل + روغن زیتون
طرز تهیه : سر گوجه فرنگی ها را جدا کنید و درون گوجه ها را خالی کنید اما تا حدی که تخم های گوجه فرنگی خارج شود و گوشت ان باقی بماند.
درون گوجه ها نمک و فلفل بپاشید ، کف سینی فر را چرب کنید سپس گوجه ها را کف ان بچینید و درون هر گوجه ۱ دانه تخم مرغ بشکنید.
سینی را درون فر قرار دهید و اجازه دهید با حرارت فر گوجه ها کبابی و نرم شوند و تخم مرغ ها بپزند ، پس از اماده شدن سینی را از فر خارج کنید و مقداری روغن زیتون یا کره روی تخم ها بریزید و بهمراه نان سرو کنید.