سوپ شیر
هویج ۳ عدد . سیب زمینی ۱ عدد . جو پرک ۱ لیوان . بلغور گندم ۱ استکان
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری . مرغ ۲۰۰ گرم . آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری . پیاز ۱ عدد
شیر ۶ لیوان . جعفری خرد شده مقداری . نمک و فلفل و خامه برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه : جو و بلغور را نیم ساعت قبل در مقداری آب سرد خیس کنید ، هویچ و سیب زمینی را ریز خرد کرده و کنار بگذارید.
پیاز را ریز خرد کنید و همراه با مرغ و ۴ لیوان آب با حرارت ملایم بپزید و بعد از یک ساعت جو و بلغور و هویچ را به مرغ اضافه کنید ، سپس یک ساعت صبر کنید تا هویچ کاملا بپزد و انگاه سیب زمینی را اضافه کنید .
دقت کنید در تمام مراحل حرارت زیر ظرف کاملا ملایم و درب ظرف بسته باشد.
وقتی مواد کاملا پخته شدند در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا کمی آب سوپ کشیده شود و اگر مرغی که استفاده کردید دارای استخوان بود ان را از ظرف خارج کنید و استخوان های آن را پاک نموده و دوباره داخل سوپ بریزید.
وقتی آب سوپ کشیده شد ، ۱ قاشق غذا خوری آرد را در یک لیوان شیر سرد حل کنید و داخل سوپ بریزید و هم بزنید و سپس باقیمانده شیر را لیوان لیوان به سوپ اضافه کنید ، توجه داشته باشید که یکباره تمام شیر را داخل ظرف نریزید.
پس از اضافه کردن شیر و تا آخرین مرحله پخت در ظرف را باز بگذارید و کمی حرارت را بیشتر کنید و هرچند دقیقه یکبار سوپ را هم بزنید .
معمولا ۱ ساعت بعد از اضافه کردن شیر سوپ آماده مصرف است ، از یک ساعت به بعد هرچه سوپ بیشتر روی حرارت باشد غلیظ تر میشود که این بستگی به شما دارد .
چند دقیقه قبل از سرو آبلیمو و فلفل را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و نمک آن را تست نمائید ، سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و مقداری خامه تزئین کنید.