rolet,rolet esfenaj,رولت,رولت اسفناج,طرز تهیه رولت تخم مرغ,رولت تخم مرغ و اسفناج,رولت تخم مرغ و سبزیجات,رولت تخم مرغ و اسفناج پنیری,رولت تخم مرغ,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,رولت تخم مرغ و اسفناج
رولت تخم مرغ و اسفناج رولت
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه را داخل قالب بریزید ، اسفناج ها را ریز خرد کنید سپس روی مواد بریزید و داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا تخم مرغ ها ببندد.
رولت تخم مرغ و اسفناج
تخم مرغ ۵ عدد . آرد ۵ قاشق غذاخوری . پنیر پیتزا ۱/۲ لیوان . اسفناج و نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه : تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و هم بزنید سپس آرد ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود.
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه را داخل قالب بریزید ، اسفناج ها را ریز خرد کنید سپس روی مواد بریزید و داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا تخم مرغ ها ببندد.
پس از اینکه تخم مرغ بسته شد قالب را از فر خارج کنید و پنیر پیتزای رنده شده را روی رولت داغ بریزید ، با کمک کاغذ رولت را رول کنید سپس برش بزنید و داخل بشقاب سرو نمایید.
نکته : میتوانید به جای اسفناج از گوشت چرخ کرده ، گوجه خرد شده ، قارچ و … استفاده کنید.