دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

خمیر و نان همبرگر کباب مرغ

انواع کباب,کباب مرغ کنجدی,طرز تهیه کباب,طرز تهیه نان,نان کنجدی,نان همبرگر,کباب مرغ چینی,کباب,نان همبرگر مخصوص,آموزش آشپزی,کباب چینی,bread hamburger,غذاهای اصلی,کباب مرغ,جوجه کباب,خمیر و نان همبرگر,کباب مرغ سیخی,جوجه چینی,نان باگت,کباب جوجه,کباب سیخی

خمیر و نان همبرگر کباب مرغ

خمیرها را به قسمت های ۵۰ یا ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید ، ته سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیاندازید و خمیرها را گرد کنید و درون سینی فر قرار دهید سپس ۱ زرده تخم مرغ را روی خمیرها بزنید و مقداری کنجد روی آنها بپاشید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید.

انواع کباب,کباب مرغ کنجدی,طرز تهیه کباب,طرز تهیه نان,نان کنجدی,نان همبرگر,کباب مرغ چینی,کباب,نان همبرگر مخصوص,آموزش آشپزی,کباب چینی,

 

نان همبرگر

 

شیر ولرم یک و نیم فنجان . آرد ۴ فنجان . خمیر مایه  ۲ قاشق چایخوری . تخم مرغ ۱ عدد

کره نصف فنجان . شکر ۳ قاشق غذاخوری . نمک ۱ قاشق چایخوری . زرده تخم مرغ ۱ عدد . کنجد برای تزئین

 

انواع کباب,کباب مرغ کنجدی,طرز تهیه کباب,طرز تهیه نان,نان کنجدی,نان همبرگر,کباب مرغ چینی,کباب,نان همبرگر مخصوص,آموزش آشپزی,کباب چینی,

 

طرز تهیه : شیر ولرم ، شکر و خمیر مایه را مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه کناری بگذارید ؛ پس از این مدت کره ، نمک و ۱ عدد تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و اضافه کنید.

 

انواع کباب,کباب مرغ کنجدی,طرز تهیه کباب,طرز تهیه نان,نان کنجدی,نان همبرگر,کباب مرغ چینی,کباب,نان همبرگر مخصوص,آموزش آشپزی,کباب چینی,

 

آردی را که چند بار الک کرده اید قاشق قاشق به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید ( دقت داشته باشید که فقط تا حدی باید آرد بریزید که خمیر لطیفی داشته باشید که به دست نچسبد ).

 

انواع کباب,کباب مرغ کنجدی,طرز تهیه کباب,طرز تهیه نان,نان کنجدی,نان همبرگر,کباب مرغ چینی,کباب,نان همبرگر مخصوص,آموزش آشپزی,کباب چینی,

 

خمیر را درون کاسه ای که چرب کرده اید به مدت ۱-۲ ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود ، وقتی حجم خمیر ۲ برابر شد یعنی آماده قسمت کردن و قرار دادن در فر است.

 

انواع کباب,کباب مرغ کنجدی,طرز تهیه کباب,طرز تهیه نان,نان کنجدی,نان همبرگر,کباب مرغ چینی,کباب,نان همبرگر مخصوص,آموزش آشپزی,کباب چینی,

 

خمیرها را به قسمت های ۵۰ یا ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید ، ته سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیاندازید و خمیرها را گرد کنید و درون سینی فر قرار دهید سپس ۱ زرده تخم مرغ را روی خمیرها بزنید و مقداری کنجد روی آنها بپاشید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید.

 

نان ها را در طبقه وسط فری که از قبل با دمای ۱۸۰ سانتیگراد روشن کرده اید تا گرم شود به مدت ۱۵ – ۳۰ دقیقه قرار دهید ( این زمان بستگی به درجه حرارت و نوع فر دارد ) ، بهتر است هر از ۱۰ دقیقه نان ها را چک کنید.

 

نکته : اگر میخواهید اندازه نان ها بزرگتر یا کوچکتر باشد میتوانید برای هر نان خمیر بیشتر یا کمتری در نظر بگیرید ، خمیر هر چه نرم تر باشد کیفیت نان بیشتر میگردد.

 

هنگام درست کردن خمیر وقتی خمیر به دست می چسبد دست ها را بشویید تا با اضافه کردن آرد بیشتر سبب سنگین شدن خمیر و سفت شدن نان نشوید ، در مراحل اول مخلوط کردن ارد از قاشق استفاده کنید و در مراحل آخر خمیر را با دست ورز دهید.

 

 

مطالب بیشتر از سایت ما

کباب مرغ کنجدی کباب

کباب گوشت بره کباب

کباب دنده گوسفند کباب

کباب مرغ سوخاری مرغ کبابی

کباب لقمه ای کباب تابه ای

کباب کوبیده سنتی کباب کوبیده

سوپ قارچ خامه ای انواع سوپ

سوپ گوجه فرنگی سوپ برنج

سوپ قارچ و هویج سوپ سبزیجات

سوپ لوبیا سفید سوپ فوری