خورشت گوجه سبز
گوجه سبز ۲۰ عدد . جعفری تازه ۳۰۰ گرم . نعنا خشک ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۳ عدد . سینه مرغ ۲ عدد . روغن ، نمک ، فلفل ، زردچوبه مقدار لازم
طرز تهیه : ۲ عدد از پیازها را خرد کنید ، نمک و زردچوبه بزنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند ؛ مرغ ها را بهمراه ۱ عدد پیاز خرد کرده و بهمراه نمک ، فلفل و ۲ لیوان اب بگذارید با حرارت ملایم بپزند.
جعفری ها را با اب سرد بشوئید و بگذارید اب اضافی اش برود سپس با چاقو جعفری ها را خرد کنید و به پیاز در حال تفت خوردن اضافه کنید و ۵ دقیقه باهم تفت دهید ، نعنا خشک را نیز اضافه کنید سپس تمام این مواد را به مرغ های در حال پخت اضافه کنید ( وقتی اب مرغ نصف شد بریزید ).
پس از ۳۰ دقیقه گوجه سبزهای شسته شده را داخل مرغ در حال پخت بریزید ، ۱۵ دقیقه صبر کنید تا طعم ها ترکیب شوند و گوجه سبزها نرم شوند سپس در ظرف بکشید و بهمراه برنج سفید سرو کنید.
نکته ها : این غذا بدلیل ترشی گوجه سبز نیازی به افزودن ترشی ندارد ، در صورت تمایل میتوانید بجای مرغ از گوشت قرمز استفاده کنید ؛ مدت زمان پخت را میتوانید با توجه سلیقه شخصی تان در میزان پخت مرغ یا گوشت میتوانید کم و زیاد کنید اما مراقب باشید گوجه سبزها له نشود.
در صورتی که طعم ترش را نمیپسندید میتوانید برای ایجاد طعم ملس چند قاشق شکر به غذا اضافه کنید.