دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

خورش فسنجان و گوشت چرخ کرده خورشت فسنجان با گوشت

فسنجان با گوشت,خورش فسنجان و گوشت چرخ کرده,خورشت فسنجون,غذاهای اصلی,فسنجان,خورشت فسنجان,فسنجان با گوشت قلقلی,فسنجان سنتی,خورشت فسنجان با گوشت,آموزش آشپزی,طرز تهیه فسنجان با گوشت,فسنجون

خورش فسنجان و گوشت چرخ کرده خورشت فسنجان با گوشت

نکته ها : در ابتدای کار گردوها را با اب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها ازاد شود ؛ مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد ؛ فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست.

فسنجان با گوشت,خورش فسنجان و گوشت چرخ کرده,خورشت فسنجون,غذاهای اصلی,فسنجان,خورشت فسنجان,فسنجان با گوشت قلقلی,فسنجان سنتی,خورشت فسنجان با گوشت,آموزش آشپزی,طرز تهیه فسنجان با گوشت,

 

خورشت فسنجان با گوشت

 

گردو ۵۰۰ گرم  .  گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم  .  پیاز ۱ عدد  .  دارچین ۳ قاشق چایخوری

رب انار ۵ قاشق غذاخوری  .  شکر ۲ قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

فسنجان با گوشت,خورش فسنجان و گوشت چرخ کرده,خورشت فسنجون,غذاهای اصلی,فسنجان,خورشت فسنجان,فسنجان با گوشت قلقلی,فسنجان سنتی,خورشت فسنجان با گوشت,آموزش آشپزی,طرز تهیه فسنجان با گوشت,

 

طرز تهیه : پیاز را ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل و یک قاشق چایخوری دارچین مخلوط کنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا کنند سپس با دست کوفته های کوچکی از این مواد درست کنید و داخل روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید.

 

فسنجان با گوشت,خورش فسنجان و گوشت چرخ کرده,خورشت فسنجون,غذاهای اصلی,فسنجان,خورشت فسنجان,فسنجان با گوشت قلقلی,فسنجان سنتی,خورشت فسنجان با گوشت,آموزش آشپزی,طرز تهیه فسنجان با گوشت,

 

گردوها را چرخ کنید ، درون قابلمه ۲ لیوان اب بسیار سرد بریزید و گردوها را اضافه کنید سپس حرارت را زیاد کنید تا اب جوش بیاید ، پس از اینکه اب جوش امد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت ۳ ساعت گردوها با اب بجوشند و کاملا به روغن بیافتند.

 

فسنجان با گوشت,خورش فسنجان و گوشت چرخ کرده,خورشت فسنجون,غذاهای اصلی,فسنجان,خورشت فسنجان,فسنجان با گوشت قلقلی,فسنجان سنتی,خورشت فسنجان با گوشت,آموزش آشپزی,طرز تهیه فسنجان با گوشت,

 

پس از پختن گردوها باید رب انار و دو قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید ( رنگ تیره خورشت از پخت گردو بدست میاید و رب انار برای طعم ترش و ملس کاربرد دارد ) ، شکر و کمی نمک اضافه کنید سپس به مقدار لازم آب بریزید و چاشنی غذا را تنظیم نمائید.

 

فسنجان با گوشت,خورش فسنجان و گوشت چرخ کرده,خورشت فسنجون,غذاهای اصلی,فسنجان,خورشت فسنجان,فسنجان با گوشت قلقلی,فسنجان سنتی,خورشت فسنجان با گوشت,آموزش آشپزی,طرز تهیه فسنجان با گوشت,

 

گوشت های قلقلی که از قبل اماده کرده بودید به خورشت اضافه کنید و حدود ۱ ساعت دیگر بگذارید گوشت های قلقلی درون فسنجان با حرارت کم بجوشند ، پس از این مدت فسنجان آماده سرو میباشد.

 

نکته ها : در ابتدای کار گردوها را با اب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها ازاد شود ؛ مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد ؛ فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست.

 

مطالب بیشتر از سایت ما

خورش قورمه سبزی خورش قورمه سبزی

خورش گوجه سبز خورشت گوجه سبز

خورش فسنجان با مرغ فسنجان

خورش قیمه سیب زمینی قیمه

خورش بامیه با گوشت خورش بامیه

انواع ته دیگ انواع ته دیگ

زرشک پلو با مرغ زرشک پلو

قارچ پلو با گوشت چرخ کرده پلو سبزیجات

پلو استمبولی گوجه پلو

سبزی پلو با ماهی سبزی های پلویی