انواع خورشت,غذاهای اصلی,طرز تهیه خورش بوقلمون,خورشت مرغ,خورش قارچ و مرغ,خورشت سبزیجات,خورش مرغ مکزیکی,خورشت قارچ و مرغ,خورشت مرغ و سبزیجات,خورشت,خورشت قارچ,آموزش آشپزی,خورش قارچ,خورش,طرز تهیه خورش به روش های جدید,انواع خورش,طرز تهیه خورش بوقلمون
طرز تهیه خورش بوقلمون خورشت مرغ
طرز تهیه خورش بوقلمون :
گوشت بوقلمون را به تکههای ریز قیمهای درآورده و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.
سپس گوشتها را به همراه پیاز و روغنزیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آنگاه سیبزمینی و تخم آفتابگردان را اضافه کنید.
وقتی گوشت و سیبزمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغنزیتون روی آن بریزید.
در ضمن، میتوانید این خورش را با نان و برنج میل کنید.
مواد لازم :
گوشت بوقلمون
۳۰۰ گرم
سیبزمینی
دو عدد
شوید خشک
دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده
یک عدد
تخم آفتابگردان
یک قاشق غذاخوری
روغنزیتون
سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب، نمک و زعفران
به میزان لازم
طرز تهیه خورش بوقلمون :
گوشت بوقلمون را به تکههای ریز قیمهای درآورده و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.
سپس گوشتها را به همراه پیاز و روغنزیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آنگاه سیبزمینی و تخم آفتابگردان را اضافه کنید.
وقتی گوشت و سیبزمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغنزیتون روی آن بریزید.
در ضمن، میتوانید این خورش را با نان و برنج میل کنید.