غذاهای اصلی,پلو میگو,غذای جنوبی,پلو,میگو,آموزش آشپزی,میگو پلو,خورش میگو,غذای دریایی,غذا با میگو,پلوی تند با مرغ یا میگو
پلوی تند با مرغ یا میگو میگو
● طرز تهیه پلوی تند با مرغ یا میگو :
ابتدا سینه مرغ یا میگو را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده و در کره سرخ کنید سپس پیاز داغ، پودر سیر و زعفران را به آن اضافه کنید و مواد را با هم کمی تفت دهید.
در مرحلهٔ بعد، گوجهفرنگی فیلهشده و قارچ ورقه ورقه شده را با کمی آبلیمو در روغن با حرارت تند قرار دهید و زمانیکه آب آن کشیده شد، به مواد قبلی اضافه کنید سپس فلفل چینی خرد شده و ذرت را با نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کنید و بگذارید بپزه، برنج را آبکش کنید و از مایه فوق، لابهلای برنج بریزید و آن را دم کنید.
پس از نیم ساعت، برنج را در دیس بزرگی بکشید و سیبزمینیهای سرخ شده را اطراف برنج بچینید و یک فلفل درسته را روی برنج که بهصورت کوه بالا آمده، بگذارید و با کمی ذرت آن را تزئین کنید.
● مواد لازم :
مرغ یا میگو
۳۰۰ گرم
گوجهفرنگی فیله شده
۳ عدد
فلفل چینی قرمز
۳ عدد
کنسرو ذرت
یک پیمانه
گرد سیر و زعفران سائیده شده
نصف قاشق چایخوری
کره
۵۰ گرم
سیبزمینی سرخ شده
۴ عدد متوسط
قارچ
۲۵۰ گرم
برنج
۵ پیمانه
پیاز داغ
۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز
به مقدار لازم
● طرز تهیه پلوی تند با مرغ یا میگو :
ابتدا سینه مرغ یا میگو را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده و در کره سرخ کنید سپس پیاز داغ، پودر سیر و زعفران را به آن اضافه کنید و مواد را با هم کمی تفت دهید.
در مرحلهٔ بعد، گوجهفرنگی فیلهشده و قارچ ورقه ورقه شده را با کمی آبلیمو در روغن با حرارت تند قرار دهید و زمانیکه آب آن کشیده شد، به مواد قبلی اضافه کنید سپس فلفل چینی خرد شده و ذرت را با نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کنید و بگذارید بپزه، برنج را آبکش کنید و از مایه فوق، لابهلای برنج بریزید و آن را دم کنید.
پس از نیم ساعت، برنج را در دیس بزرگی بکشید و سیبزمینیهای سرخ شده را اطراف برنج بچینید و یک فلفل درسته را روی برنج که بهصورت کوه بالا آمده، بگذارید و با کمی ذرت آن را تزئین کنید.