دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

طرز تهیه پولکی زعفرانی اصفهانی پولکی

طرز تهیه پولکی اصفهانی,دستور تهیه پولکی اصفهانی,پولکی,طرز تهیه پولکی,دستور تهیه پولکی,دستور تهیه پولکی زعفرانی,طرز تهیه پولکی زعفرانی اصفهانی,غذاهای مکمل,آموزش آشپزی,طرز تهیه پولکی زعفرانی

طرز تهیه پولکی زعفرانی اصفهانی پولکی

زعفران را اضافه کنید. برای امتحان آن می توانید کمی از آن را با قاشق روی یخ بریزید، اگر مایه سریع گرفت و حالت شکننده پیدا کرد، پولکی آماده است.

طرز تهیه پولکی اصفهانی,دستور تهیه پولکی اصفهانی,پولکی,طرز تهیه پولکی,دستور تهیه پولکی,دستور تهیه پولکی زعفرانی,طرز تهیه پولکی زعفرانی اصفهانی,غذاهای مکمل,آموزش آشپزی,طرز تهیه پولکی زعفرانی,

 

مواد لازم :

شکر یک پیمانه (۱۵۰ گرم)
آب یک دوم پیمانه (۸۰ میلی لیتر)
سرکه ی انگور یک چهارم پیمانه (۴۰ میلی لیتر)
زعفران (حل شده در آب جوش) ۱ قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)

 

 

طرز تهیه :

شکر، آب و سرکه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود. سعی کنید مواد را روی حرارت، زیاد هم نزنید.

زعفران را اضافه کنید. برای امتحان آن می توانید کمی از آن را با قاشق روی یخ بریزید، اگر مایه سریع گرفت و حالت شکننده پیدا کرد، پولکی آماده است.

آن را از روی حرارت بردارید. با یک قاشق سوپخوری روی کاغذ آلومینیومی که از قبل چرب کرده اید، بریزید تا سرد شود.

نکته :

اگر پولکی زیاد روی حرارت بماند، مزه تلخی به خود می گیرد و اگر زمان کمی روی حرارت بماند، ترد و شکننده نمی شود.

مطالب بیشتر از سایت ما

آش کشک، مخصوص افطار اش گوشت و بادمجان

ترحلوا با هویج افطاری استان همدان حلوای شیر آب هویج

قرمزه نخودچی از نمونه غذاهای سنتی اصفهان غذا با کشک

جوجه کباب استانبولی مخصوص سحر یا شام بعد از افطارتان طرز تهیه جوجه کباب

طرز تهیه کافه گلاسه دسر سریع و آسان

فالوده هندوانه فالوده هندوانه

دسر ماست و خرما طرز تهیه اش ماست سبزوار

طرز تهیه مطبل لبنانی طرز تهیه گراتن

طرز تهیه کباب برگ طرز تهیه جوجه کباب

باقالی پلو با ماهیچه باقالی پلو گوشت