دستور پخت پیتزا با میوه,غذاهای فست فود,طرز تهیه پنیر پیتزا,طرز تهیه پیتزا از سبزیجات,آموزش آشپزی,پیتزا بادمجان,طرز تهیه پیتزا با میوه,پیتزا انبه,روش جدید طرز تهیه پنیر پیتزا,پیتزا بادمجان,دستور پخت پیتزا از سبزیجات
پیتزا بادمجان پیتزا بادمجان
آشپزی – ابتدا خمیر پیتزا را پهن میکنیم و در قالب مورد نظر قرار میدهیم و روی آن را سس هزارجزیره ریخته و آن را پخش میکنیم و بادنجانهای از قبل سرخ شده را میچینیم و کمی پنیر ریخته و بعد سوسیس، دوباره پنیر و جعفری روی آن سس خردل و گوجهفرنگیها را میچینیم و دوباره پنیر میریزیم و روی آن را با بقیه خمیر مانند حصیر میبندیم. روی خمیر زرده تخممرغ زده و کنجد میریزیم. سپس به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰درجه سانتیگراد در فر قرار میدهیم تا طلایی شود.
مواد لازم :
خمیر پیتزا یا خمیر باگت
یک چانه
سوسیس
پنج عدد
بادمجان
دو عدد
جعفری خردشده
دو قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی مینیاتوری و کنجد
به میزان لازم
زرده تخممرغ
یک عدد
پنیرپیتزا
پنج قاشق غذاخوری
سس هزارجزیره
دو قاشق غذاخوری
سس خردل
یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
آشپزی – ابتدا خمیر پیتزا را پهن میکنیم و در قالب مورد نظر قرار میدهیم و روی آن را سس هزارجزیره ریخته و آن را پخش میکنیم و بادنجانهای از قبل سرخ شده را میچینیم و کمی پنیر ریخته و بعد سوسیس، دوباره پنیر و جعفری روی آن سس خردل و گوجهفرنگیها را میچینیم و دوباره پنیر میریزیم و روی آن را با بقیه خمیر مانند حصیر میبندیم. روی خمیر زرده تخممرغ زده و کنجد میریزیم. سپس به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰درجه سانتیگراد در فر قرار میدهیم تا طلایی شود.