میوه ای بستنی شکلاتی,شیرموزبستنی,شکلات بستنی,آموزش آشپزی,طرز تهیه بستنی نسکافه,بستنی,بستنی جی جی باجی,هویج بستنی,بستنی سنتی ایرانی,طرز تهیه بستنی نسکافه,غذاهای مکمل,طرز تهیه بستنی سنتی
طرز تهیه بستنی نسکافه طرز تهیه بستنی سنتی
زرده تخممرغها را از سفیده جدا کرده و با شکر هم بزنید تا سفت و سفید شود، سپس نسکافه را در شیر حل کرده و به زردهها اضافه کنید.
مواد لازم :
خامه |
۲۵۰ گرم |
تخممرغ |
سه عدد |
شکر |
۱۰۰ گرم |
شیر |
چهار قاشق سوپخوری |
نسکافه |
یک قاشق سوپخوری |
آبلیمو |
نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه :
زرده تخممرغها را از سفیده جدا کرده و با شکر هم بزنید تا سفت و سفید شود، سپس نسکافه را در شیر حل کرده و به زردهها اضافه کنید.
خامه را در ظرفی دیگر بزنید تا سفت شود.
سفیدهها را نیز با آبلیمو بزنید تا کاملا سفت شود آن را به خامه زده شده اضافه کرده و هم بزنید.
خامه را به نسکافه و زرده تخممرغ زده شده اضافه کرده و در ظرفی مناسب ریخته سپس در فریزر بگذارید تا بسته شود.
مطالب بیشتر از سایت ما
ساندویچ چوبی،غذایی مطلوب برای کودکان ساندویچ چوبی،غذایی مطلوب برای کودکان
نوع دیگر لازانیای گوشت لازانیا
شیرماهی کبابی شیرماهی کبابی
طرز تهیه لیموناد نعنایی کاهش وزن
طرز تهیه دسر لیمو طرز تهیه بستنی یخی لیمویی
املت پیاز، چشمهایتان را تقویت میکند املت پیاز
برنج لقمهای غذایی مقوی برای سحری برنج لقمهای
طرز تهیه سس هلندی سس خانگی
لقمه اسفناج لقمه های کالباس
طرز تهیه قهوه میوه ای قهوه