دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

آش جو برای سفره افطار نحوه تزیین اش دوغ

آش آلو,سوپ رشته,آش,جدیدترین تزیین اش دوغ,آش رشته,دستور پخت اش دوغ,غذاهای مکمل,آش گوجه طرز تهیه آش آبغوره,طرز تهیه اش جدید,آلو,اش دوغ,طرز تهیه آش دوغ,نحوه تزیین اش دوغ,سوپ جو,آش جدید,آموزش آشپزی,آش جو برای سفره افطار

آش جو برای سفره افطار نحوه تزیین اش دوغ

می توانید در این آش ۷۵۰ گرم گوشت سر دست بدون استخوان بریزید . بهتر است حبوبات را از قبل خیس کنید چون این طوری زودتر پخته می شود . در صورت مصرف گوشت ، آن را با حبوبات و پیاز سرخ کرده و زردچوبه بگذارید نیم پز شود . حالا جوی پوست گرفته و برنج را که بهتر است از قبل خیس کنید ، داخل گوشت و حبوبات بریزید و حرارت را ملایم کنید . گهگاه آش را هم بزنید . سبزی را با دقت تمیز و خرد کرده و داخل آش بریزید . بعد قطعات گوشت را بیرون آورده و بکوبید و داخل آش بریزید . این آش باید کاملاً غلیظ و جا افتاده شود . بعد از آماده شدن آن را از روی آتش بردارید ، کشک را داخلش بریزید ، هم بزنید و با نعناع داغ و پیاز سرخ کرده آن را تزیین کنید .

آش آلو,سوپ رشته,آش,جدیدترین تزیین اش دوغ,آش رشته,دستور پخت اش دوغ,غذاهای مکمل,آش گوجه طرز تهیه آش آبغوره,طرز تهیه اش جدید,آلو,اش دوغ,

 

 

مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۲ نفر :

 

جو پوست گرفته ۲۵۰ گرم
سبزی آش ۱/۵ کیلو
نخود و لوبیا و عدس به تساوی جمعاً ۷۵۰ گرم
برنج یک استکان معادل ۱۰۰ گرم
پیاز سرخ کرده ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
کشک ساییده ی غلیظ ۴ تا ۵ لیوان ( یک لیتر )
نمک و فلفل به مقدار کافی
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه :

 

می توانید در این آش ۷۵۰ گرم گوشت سر دست بدون استخوان بریزید . بهتر است حبوبات را از قبل خیس کنید چون این طوری زودتر پخته می شود . در صورت مصرف گوشت ، آن را با حبوبات و پیاز سرخ کرده و زردچوبه بگذارید نیم پز شود . حالا جوی پوست گرفته و برنج را که بهتر است از قبل خیس کنید ، داخل گوشت و حبوبات بریزید و حرارت را ملایم کنید . گهگاه آش را هم بزنید . سبزی را با دقت تمیز و خرد کرده و داخل آش بریزید . بعد قطعات گوشت را بیرون آورده و بکوبید و داخل آش بریزید . این آش باید کاملاً غلیظ و جا افتاده شود . بعد از آماده شدن آن را از روی آتش بردارید ، کشک را داخلش بریزید ، هم بزنید و با نعناع داغ و پیاز سرخ کرده آن را تزیین کنید .

 

 

مطالب بیشتر از سایت ما

پیتزا بادمجان پیتزا بادمجان

طرز تهیه سالادهای تابستانی طرز تهیه شیرینی با پسته

طرز تهیه بستنی نسکافه طرز تهیه بستنی سنتی

ساندویچ چوبی،غذایی مطلوب برای کودکان ساندویچ چوبی،غذایی مطلوب برای کودکان

نوع دیگر لازانیای گوشت لازانیا

شیرماهی کبابی شیرماهی کبابی

طرز تهیه لیموناد نعنایی کاهش وزن

طرز تهیه دسر لیمو طرز تهیه بستنی یخی لیمویی

املت پیاز، چشم‌هایتان را تقویت می‌کند املت پیاز

برنج لقمه‌ای غذایی مقوی برای سحری برنج لقمه‌ای