پخت ماکارونی با پنیر,نحوه پخت اسپاگتی,طرز تهیه ماکارونی,نحوه پخت ماکارونی سبوس دار,طرز تهیه نوع جدید ماکارونی,آموزش پخت ماکارونی به شیوه جدید,اسپاگتی با سس مرغ,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,سایت آشپزی,نوع جدید ماکارونی
اسپاگتی با سس مرغ پخت ماکارونی با پنیر
طرز تهیه :
روغن را در ظرفی همراه با پیاز و سیر به مدت ۳ دقیقه تفت می دهیم ( البته زمان را نصف می کنیم ) سپس ظرف دیگری را روی حرارت قرارداده و اسپاگتس را در آن پخته و سپس آبکش می کنیم . سپس ظرف را از ماکروویو بیرون آورده و مرغ را به آن همراه ادویه جات افزوده و خوب به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم ( با درب بسته ) سپس ظرف را از ماکرو ویو بیرون آورده و بعد رب گوجه و پوره و بعد آبلیو و شکر و جعفری را افزوده به مدت ۶ دقیقه مواد را با درجه بالا در دستگاه قرار می دهیم و با درب بسته سپس اسپاگتی را همراه کره و نمک و فلفل روی حرارت تفت می دهیم و در ظرف مخصوص ریخته و سس را روی آن ریخته و سرو می کنیم .
مواد لازم :
ماکارونی
۲۲۵ گرم
مرغ
۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی
۱ قاشق سوپ خوری
پوره گوجه فرنگی
۲ پیمانه
سیر
۱ حبه
پیاز
۱ عدد
روغن زیتون
۵۰ میلی لیتر
آویشن
۱ قاشق چایخوری
آبلیمو
۱ قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده
۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه
به میزان لازم
کره
۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
روغن را در ظرفی همراه با پیاز و سیر به مدت ۳ دقیقه تفت می دهیم ( البته زمان را نصف می کنیم ) سپس ظرف دیگری را روی حرارت قرارداده و اسپاگتس را در آن پخته و سپس آبکش می کنیم . سپس ظرف را از ماکروویو بیرون آورده و مرغ را به آن همراه ادویه جات افزوده و خوب به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم ( با درب بسته ) سپس ظرف را از ماکرو ویو بیرون آورده و بعد رب گوجه و پوره و بعد آبلیو و شکر و جعفری را افزوده به مدت ۶ دقیقه مواد را با درجه بالا در دستگاه قرار می دهیم و با درب بسته سپس اسپاگتی را همراه کره و نمک و فلفل روی حرارت تفت می دهیم و در ظرف مخصوص ریخته و سس را روی آن ریخته و سرو می کنیم .