آموزش آشپزی,مرغ شکم پر,ران مرغ,غذاهای اصلی,روش تهیه ی مرغ کنتاکی,طرز تهیه مرغ شکم پر,خوراک مرغ,طرز تهیه مرغ شکم پر با قارچ,طرز تهیه مرغ کنتاکی,مرغ سرخ کرده با سس قارچ,غذا با مرغ,دستور پخت مرغ کنتاکی,روش تهیه ی مرغ کنتاکی,خوراک قارچ و مرغ,غذا با قارچ,کباب مرغ,ران مرغ پر شده با قارچ
روش تهیه ی مرغ کنتاکی کباب مرغ
* قطعات مرغ را در روغنی که از قبل داغ شده ریخته و با حرارت متوسط سرخ کنید. ۵) مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات تزئین کنید. نکته: برای اینکه مرغ شما طعم بهتری داشته باشد پیشنهاد می کنیم از آرد سوخاری آمریکن استفاده کنید که طعم بی نظیری به مرغ شما می دهد.
مواد لازم:
سینه و ران مرغ
از هر کدام ۳ قطعه
آرد سفید
یک لیوان
شیرخشک نیدو
نصف لیوان
تخم مرغ زده شده
۲ عدد
آرد سوخاری
به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
به مقدار لازم
طرز تهیه:
* ابتدا سینه و ران مرغ را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید و در حین پخته به آن کمی نمک، فلفل و سیر خرد شده اضافه کنید.
* آرد سفید را با پودر شیرخشک و ادویه مخصوص مخلوط کرده قطعات مرغ را در آن بغلتانید تا تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.(باید مرغ شما کمی مرطوب باشد تا آرد به آن بچسبد)
* قطعات مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود.
* قطعات مرغ را در روغنی که از قبل داغ شده ریخته و با حرارت متوسط سرخ کنید. ۵) مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات تزئین کنید. نکته: برای اینکه مرغ شما طعم بهتری داشته باشد پیشنهاد می کنیم از آرد سوخاری آمریکن استفاده کنید که طعم بی نظیری به مرغ شما می دهد.