سیبزمینیهای با پوست را از عرض نصف کنید. یک نصف آنها را با پوست در ظرف مخصوص فر قرار دهید و نصفههای بعدی را پوست بکنید و با تخممرغ، نخود فرنگی، شیر، نمک و نعنا خشک داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
مواد لازم:
سیبزمینی
۴ عدد
تخممرغ
۱ عدد
نخودفرنگی
نصف پیمانه
شیر
نصف پیمانه
نعنا خشک
یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا
۱۰۰ گرم
پودر آویشن و نمک
به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ، تخم مرغ و نخودفرنگی را به طور جداگانه آب پز کنید.
سیبزمینیهای با پوست را از عرض نصف کنید. یک نصف آنها را با پوست در ظرف مخصوص فر قرار دهید و نصفههای بعدی را پوست بکنید و با تخممرغ، نخود فرنگی، شیر، نمک و نعنا خشک داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
از مخلوط فوق، یک قاشق غذاخوری روی هر کدام از سیبزمینیهای پخته پوست داری که در ظرف فر قرار داده بودید، بریزید و روی آن پنیر پیتزا و سپس پودر آویشن بپاشید.
ظرف را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.