دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

طرزتهیه شاتو بریان طرزتهیه شاتو بریان

استیک,غذاهای اصلی,نحوه پخت استیک گائودی,آموزش آشپزی,طرزتهیه شاتو بریان,طرز تهیه استیک گائودی,استیک گائودی,سایت آموزش آشپزی,آموزش غذای اسپانیایی

طرزتهیه شاتو بریان طرزتهیه شاتو بریان

برای تهیه سس ابتدا روی حرارت کم کره را آب کرده سپس آرد را در آن میریزیم و مخلوط می کنیم . سپس آب گوشت و قارچ ها را اضافه کرده وپس از مخلوط کردن چند دقیقه روی آن سر می گزاریم تا با حرارت کم قارچها بپزد. کمی نمک به آن اضافه کرده و سپس چند دقیقه مانده به سرو کردن غذا خامه را درون آن میریزیم . دقت شود خامه فقط چند دقیقه حرارت ببیند .در نهایت آن را روی استیک ریخته و سرو میکنیم / اگر سس را رقیق تر دوست داریم کمی آب گوشت و اگر غلیظ تر دوست دارید کمی آرد را اضافه تر کنید . سپس می توان آن را با چیبس تزئین نمایید .

استیک,غذاهای اصلی,نحوه پخت استیک گائودی,آموزش آشپزی,طرزتهیه شاتو بریان,طرز تهیه استیک گائودی,استیک گائودی,سایت آموزش آشپزی,آموزش غذای اسپانیایی

 

 

مواد لازم جهت استیک:

 

گوشت گوساله ( مخصوص استیک) یک تکه به اندازه کف دست
پیاز رنده شده یک عدد
پودر سیر – زرچوبه- نمک- فلفل سیاه و قرمز- ادویه گوشت – پاپریکا(در صورت وجود عطر بسیار خوبی به غذا میدهد) به میزان لازم
روغن مقداری

 

 

 

مواد لازم جهت سس سفید :

 

قارچ برش خورده ۵ عدد
آرد گندم یک قاشق مربا خوری
کره ۵۰ گرم
آب گوشت ۲ قاشق غذا خوری( در صورت نداشتن آب گوشت از ۱/۴ عصاره گوشت در مقداری آب استفاده کنید )
خامه ۴ قاشق غذا خوری

 

 

 

طرز تهیه:
استیک کوبیده شده را با پیاز رنده شده خوب ورز می دهیم .سپس ادویه ها را مخلوط کرده و گوشت را با آنها نیز ورز داده تا به خورد آن برود . روغن را در ماهی تابه ریخته و سپس استیکها را با حرارت کم سرخ میکنیم . حرارت را کم کرده تا هم سرخ و هم پخته شود . ( حدود ۴۰ دقیقه). کسانی که استیک را آب دار دوست دارند زمان را کمتر کنند.

 

برای تهیه سس ابتدا روی حرارت کم کره را آب کرده سپس آرد را در آن میریزیم و مخلوط می کنیم . سپس آب گوشت و قارچ ها را اضافه کرده وپس از مخلوط کردن چند دقیقه روی آن سر می گزاریم تا با حرارت کم قارچها بپزد. کمی نمک به آن اضافه کرده و سپس چند دقیقه مانده به سرو کردن غذا خامه را درون آن میریزیم . دقت شود خامه فقط چند دقیقه حرارت ببیند .در نهایت آن را روی استیک ریخته و سرو میکنیم / اگر سس را رقیق تر دوست داریم کمی آب گوشت و اگر غلیظ تر دوست دارید کمی آرد را اضافه تر کنید .
سپس می توان آن را با چیبس تزئین نمایید .

مطالب بیشتر از سایت ما

یک پیش غذای لذیذ دستور تهیه پیش غذا

طرزتهیه خورش انار خورش انار

تورتیا (نان مکزیکی) نان مکزیکی

طرز تهیه زرشک پلو راز زرشک پلو خوشمزه

اسموتی انار و نارنگی طرز تهیه اسموتی پرتقال، موز و آناناس

اینم یه نوشیدنی واسه شب یلدا آب میوه

خورش بادنجان پیچی خورش بادنجان پیچی

طرز تهیه سس پاستا سس بشامل

طرزتهیه ترش شامی طرز تهیه شامی

مرغ سرخ کرده با سس قارچ کباب مرغ