مواد لازم :
سیر | دو حبه |
مغز نان باگت | ۲/۱ ۱ پیمانه |
شیر | ۲/۱ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
روغن برای سرخ کردن | مقداری |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
جعفری ساطوری | ۳ قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل و ادویه کاری | به میزان لازم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پنیر گودا | ۸۰ گرم |
طرز تهیه :
مغز نان باگت را در شیر خیس کرده پیاز را با رنده درشت رنده می کنیم و در کمی روغن تف می دهیم , سیر را ریز خرد نموده و به پیاز اضافه می کنیم . گوشت چرخ کرده را در ظرفی ریخته ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند . پیاز, جعفری خرد شده , رب گوجه فرنگی , نمک , فلفل , ادویه کاری و مغز نان باگت خیس شده در شیر را به گوشت اضافه کرده و همراه تخم مرغ خوب ورز می دهیم .
از مایه مقداری برداشته وبه صورت کلوچه گرد در می آوریم و در آرد می غلطانیم و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم. (حرارت خیلی ملایم باشد تا مغز آن پخته شود ) , سپس در سینی فر قرار می دهیم . پنیر گودا را رنده نموده و روی هر کلوچه مقداری می ریزیم . فر را از قبل روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم نموده , سینی را در طبقه وسط فر بمدت پانزده الی بیست دقیقه قرار می دهیم.