دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

طرز تهیه ی غذای سبزیجات (غذای هندی) پوره نرم

پختن سبزی,پوره کامچوری,بهترین طرز پخت سبزی چیست؟,پوره سیب زمینی,روش مناسب پختن سبزیجات,پوره هندی,طرز تهیه ی غذای سبزیجات (غذای هندی),طرز تهیه پوره,روش تهیه پوره خوب,پوره شیر,آموزش آشپزی,انواع پوره,پوره نرم,پختن سبزیجات,پوره سیب زمینی و شیر,غذاهای اصلی,غذا با سبزیجات,تزئین غذا با پوره,پوره

طرز تهیه ی غذای سبزیجات (غذای هندی) پوره نرم

دانه های خردل را در روغن بریزید تا پف کنند سپس میخک ، هل و برگبو را نیز به آن بیفزایید . آنها را هم زده و سپس پیاز را به آنها اضافه کنید . کمی قبل از آنکه پیازها تغییر رنگ دهند بقیه چاشنی ها را بجز زردچوبه به آن اضافه کنید . گل کلم را به مخلوط اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه با روغن و ادویه ها آن را تفت دهید . در حالیکه گل کلم ها سرخ می شوند ، سیب زمینی ها را خرد کرده و به آن اضافه کنید .

 

پختن سبزی,پوره کامچوری,بهترین طرز پخت سبزی چیست؟,پوره سیب زمینی,روش مناسب پختن سبزیجات,پوره هندی,طرز تهیه ی غذای سبزیجات (غذای هندی),طرز تهیه پوره,روش تهیه پوره خوب,پوره شیر,آموزش آشپزی,
مواد لازم :

گل کلم بزرگ یک عدد
 سیب زمینی متوسط  سه عدد
 پیاز متوسط قاچ شده نصف
  دانه خردل  یک قاشق چایخوری
 گشنیز  یک قاشق چایخوری
زیره یک قاشق چایخوری
هل سه عدد
زردچوبه نصف قاشق چای خوری
برگ بو یک عدد
میخک سه عدد
روغن گیاهی سه قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
سیب زمینی ها را به مدت پانزده دقیقه در آب جوش بپزید . سپس شعله را خاموش کرده و بگذارید سیب زمینی ها در آب بمانند . گل کلم ها را خرد کرده و بیشتر ساقه آن را دور بریزید . آنها را شسته و در یک آبکش قرار دهید . در همان حالی که سیب زمینی ها پخته می شوند روغن را در یک ظرف نسبتا گشاد ریخته و داغ کنید .

 

دانه های خردل را در روغن بریزید تا پف کنند سپس میخک ، هل و برگبو را نیز به آن بیفزایید . آنها را هم زده و سپس پیاز را به آنها اضافه کنید . کمی قبل از آنکه پیازها تغییر رنگ دهند بقیه چاشنی ها را بجز زردچوبه به آن اضافه کنید . گل کلم را به مخلوط اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه با روغن و ادویه ها آن را تفت دهید . در حالیکه گل کلم ها سرخ می شوند ، سیب زمینی ها را خرد کرده و به آن اضافه کنید .

 

آنگاه روی آن زردچوبه ریخته و هم بزنید . چند دقیقه دیگر به سرخ کردن و هم زدن سبزیجات ادامه دهید . نصف فنجان آب روی آنها ریخته و حرارت زیر آن را کم کنید . درب قابلمه را بسته و به مدت ۵ دقیقه آن را بپزید . اگر هنوز سبزیها سفت بودند نصف فنجان آب دوباره به آن اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر آن را بپزید .

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان اسنک

یک دستور عالی برای یک معجون خوش طعم کالری غذا

کره سبزیجات مناسب برای تغذیه ی مدرسه! غذای بیمار

طرز تهیه ی آش آلو قرمز اش جو

طرز تهیه ی میگو شانگهای میگو

طرز تهیه ی پیتزای توپی طرز تهیه پیتزا پیراشکی

طرز تهیه ی چخرتمه (کوکوی مرغ گیلانی) دستور پخت کوکو مرغ

طرز تهیه ی سالاد نخود سالاد

طرز تهیه گراتن کدو سبز غذای ملل

طرز تهیه ی خورش مخصوص پاستا (غذای ایتالیایی) پاستا با گوشت