دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

سوپ کدو حلوایی و لوبیا سیاه سوپ غلیظ

پتاژ سیب زمینی,پوره سبزیجات,سوپ کدو حلوایی و لوبیا سیاه,سوپ پوره ای سبزیجات,پتاژ,غذاهای مکمل,پتاژ هویج,آموزش آشپزی,سوپ غلیظ,پوره سیب زمینی,پوره هویج,سوپ هویج,پتاژ سبزیجات,پتاژ هویج و سیب زمینی

سوپ کدو حلوایی و لوبیا سیاه سوپ غلیظ

اگر سوپ تندتری می خواهید، به همین شکل سرو کنید. برای له کردن از یک گوشت کوب برقی استفاده کنید تا سوپ را کاملاً و یا تا حدی له کند. یا سوپ را در یک مخلوط کن معمولی بریزید و پوره کنید. مواظب باشید که زیاد آن را پر نکنید، زیرا سوپ داغ است.

پتاژ سیب زمینی,پوره سبزیجات,سوپ کدو حلوایی و لوبیا سیاه,سوپ پوره ای سبزیجات,پتاژ,غذاهای مکمل,پتاژ هویج,آموزش آشپزی,سوپ غلیظ,پوره سیب زمینی,پوره هویج,
آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۳۵ دقیقه

مواد لازم : برای ۴ نفر

 روغن زیتون  ۲ قاشق سوپخوری
 پیاز خرد شده  ۱ و نیم فنجان
 سیر ریز شده ۴ حبه
 زیره سبز آسیاب شده ۱ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز تازه آسیاب شده  ۱ قاشق چایخوری
لوبیا سیاه ۴ و نیم فنجان
کنسرو گوجه فرنگی بدون آب، خرد شده ۱ فنجان
آبِ گوشت ۴ فنجان
کدو حلوایی (کنسرو، پوره) ۱و نیم فنجان، ۴۵۰ گرم
خامه ترش (برای تزئین) به مقدار دلخواه
دانه کدو حلوایی (بو داده، برای تزئین) به مقدار دلخواه

لوبیا سیاه ۴ و نیم فنجان (۱ قوطی یا ۴۵۰ گرم) (کنسرو، شسته و خشک شده)

 

طرز تهیه :
پیاز، سیر، زیره سبز، پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه را داخل روغن در یک قابلمه ی ۶ لیتری بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید تا پیاز نرم شود و شروع به قهوه ای شدن کند.

پتاژ سیب زمینی,پوره سبزیجات,سوپ کدو حلوایی و لوبیا سیاه,سوپ پوره ای سبزیجات,پتاژ,غذاهای مکمل,پتاژ هویج,آموزش آشپزی,سوپ غلیظ,پوره سیب زمینی,پوره هویج,
لوبیا سیاه، گوجه فرنگی، آبِ گوشت و کدو حلوایی را داخل آن ریخته و هم بزنید. سپس به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که آنقدر غلیظ شده باشد که پشت یک قاشق را بپوشاند با در باز روی شعله بجوشانید و گاهی هم بزنید.

اگر سوپ تندتری می خواهید، به همین شکل سرو کنید. برای له کردن از یک گوشت کوب برقی استفاده کنید تا سوپ را کاملاً و یا تا حدی له کند. یا سوپ را در یک مخلوط کن معمولی بریزید و پوره کنید. مواظب باشید که زیاد آن را پر نکنید، زیرا سوپ داغ است.

سوپ را با خمیر ترش و دانه های کدو حلوایی بو داده تزئین کنید و سرو کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه ی رولـت مغز رولت مرغ

طرز تهیه ی ماهی با سس اسپانیولی ماهی

طرز تهیه ی گوشت بره و سس لیمو (غذای یونانی) دانستنی ها

طرز تهیه ی نوشیدنی گلابی و نارگیل باسلامت روز

طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو املت قارچ

خوراک میگو و قارچ (هندی) میگو

طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم) اش چغندر

طرز تهیه ی سالاد ماهی سفید سالاد

طرز تهیه ی کوکوی سیب درختی پخت انواع کوکو

طرز تهیه نخودک میان وعده ای سالم رولت پنیری