کدو سبز شکم پر,طرز تهیه پانساروتی,غذای وگان,طرز تهیه غذا با کدو,طرز تهیه کدو به روش جدید,سبزیجات شکم پر,غذای گیاهی,مافین کدو,کدو شکم پر,کدو سبز,خوراک گیاهی,غذا با کدو,غذاهای اصلی,آموزش آشپزی,غذای گیاهخواران,خوراک کدو
طرز تهیه پانساروتی خوراک کدو
ابتدا سبزیها را داخل تابه تفت داده، سپس خمیر پیتزا را باز کرده و سس گوجهفرنگی را در وسط خمیر ریخته و پخش میکنیم بعد، پنیرپیتزا را نیز بر روی سس گوجهفرنگی پخش کرده و سبزیهای تفت داده شده را با روغنزیتون روی آن میریزیم و خمیرپیتزا را به صورت رولت میبندیم آنگاه، به برشهای مساوی و به شش عدد تقسیم میکنیم سپس، میگوی تفت داده شده را به آن اضافه کرده با گوجهفرنگیها به صورت دلخواه تزئین میکنیم.
مواد لازم :برای دو نفر
کلمبروکلی
۱۵۰ گرم
قارچ
۲۰۰ گرم
کدو
۱۵۰ گرم
خمیرپیتزا یا نان
۲۰۰ گرم
پنیرپیتزا
۱۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی
دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری
میگو
شش عدد
گوجه مینیاتوری
شش عدد
نمک و فلفل
به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا سبزیها را داخل تابه تفت داده، سپس خمیر پیتزا را باز کرده و سس گوجهفرنگی را در وسط خمیر ریخته و پخش میکنیم بعد، پنیرپیتزا را نیز بر روی سس گوجهفرنگی پخش کرده و سبزیهای تفت داده شده را با روغنزیتون روی آن میریزیم و خمیرپیتزا را به صورت رولت میبندیم آنگاه، به برشهای مساوی و به شش عدد تقسیم میکنیم سپس، میگوی تفت داده شده را به آن اضافه کرده با گوجهفرنگیها به صورت دلخواه تزئین میکنیم.