مرغ در فر,دستور تهیه مرغ شکم پر,مواد مرغ شکم پر,مرغ,کباب مرغ,فیله مرغ برشته,مرغ شکم پر,مرغ گریل شده,مرغ کبابی,آموزش آشپزی,مرغ طلایی,مرغ کامل کبابی,دستور کباب مرغ,مرغ برشته,غذاهای اصلی
فیله مرغ برشته مرغ کبابی
این غذا به خاطر حالت سوخاری، مورد علاقه کودکان است. ابتدا فیله مرغ را به اندازههای دلخواه در آورده و به آن نمک و فلفل میزنیم. سپس آنها را اول در آرد سفید و بعد در تخممرغ زده و در آرد سوخاری غلتانده و در کورنفلکس خردشده قرار میدهیم تا هر دو طرف آن آغشته شود. سپس در کمی روغن سرخ مینماییم. (با حرارت کم سرخ میکنیم تا مغزپخت شود.)
مواد لازم :
فیله مرغ
۳۰۰ گرم
تخممرغ
یک عدد
آرد سفید
چهار قاشق غذاخوری
آرد سوخاری
سه قاشق غذاخوری
کورنفلکس
یک و نیم پیمانه
نمک و فلفل و روغن
به میزان لازم
طرز تهیه :
این غذا به خاطر حالت سوخاری، مورد علاقه کودکان است. ابتدا فیله مرغ را به اندازههای دلخواه در آورده و به آن نمک و فلفل میزنیم. سپس آنها را اول در آرد سفید و بعد در تخممرغ زده و در آرد سوخاری غلتانده و در کورنفلکس خردشده قرار میدهیم تا هر دو طرف آن آغشته شود. سپس در کمی روغن سرخ مینماییم. (با حرارت کم سرخ میکنیم تا مغزپخت شود.)