گراتن,خوراک ماهیچه گوساله,غذای ملل,گراتن بروکلی,گراتن گوشت و بادمجان,غذا با بادمجان,غذای یونانی,گراتن سبزیجات,گراتن بادمجان,موساکا,طرز تهیه گراتن,غذا با تخم مرغ,غذاهای اصلی,آموزش آشپزی,غذای گوشتی,خوراک یونانی
خوراک ماهیچه گوساله غذای ملل
ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده در روغن تفت میدهیم تا سبک شود. سپس گوشت ماهیچه را اضافه کرده و تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد. زردچوبه، پودر تخم گشنیز، فلفل و رب گوجهفرنگی را افزوده و درون آن آب میریزیم. وقتی آب جوش آمد حرارت را ملایم کرده، دو تا سه ساعت برای طبخ این غذا زمان لازم است. در نهایت زعفران، دارچین، نمک و آبلیمو را اضافه میکنیم. این خوراک در کنار برنج سرو شده و غذای بسیار لذیذی است.
مواد لازم :
ماهیچه گوساله
یک کیلوگرم
پیاز
یک عدد
رب گوجهفرنگی
یک قاشق مرباخوری
پودر تخم گشنیز و زردچوبه
به میزان لازم
نمک ، فلفل و روغن
به میزان لازم
آبلیمو، زعفران و دارچین
به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده در روغن تفت میدهیم تا سبک شود. سپس گوشت ماهیچه را اضافه کرده و تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد. زردچوبه، پودر تخم گشنیز، فلفل و رب گوجهفرنگی را افزوده و درون آن آب میریزیم. وقتی آب جوش آمد حرارت را ملایم کرده، دو تا سه ساعت برای طبخ این غذا زمان لازم است. در نهایت زعفران، دارچین، نمک و آبلیمو را اضافه میکنیم. این خوراک در کنار برنج سرو شده و غذای بسیار لذیذی است.