دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

خوراک پارمسان پارمسان

لازانیا گیاهی,غذاهای اصلی,غذای گیاهی,پارمسان,غذا با کدو,خوراک سبزیجات,لازانیا بدون گوشت,پنیر پارمسان,لازانیا سبزیجات,غذا با بادمجان,خوراک پارمسان,پنیر موزارلا,آموزش آشپزی,لازانیا,انواع لازانیا

خوراک پارمسان پارمسان

ابتدا سینه مرغ را با بیفتک‌کوب به مقدار کم می‌‌کوبیم و در نمک، فلفل و آرد گندم می‌‌غلتانیم و در روغن سرخ می‌‌کنیم تا طلایی شود. سپس پنیر پارمسان را روی هر کدام قرار داده و در داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌‌دهیم. حدود ۱۰ دقیقه زمان لازم است تا پنیر سرخ شود، آن‌گاه از فر خارج کرده و با سس کچاپ تزئین می‌کنیم.

لازانیا گیاهی,غذاهای اصلی,غذای گیاهی,پارمسان,غذا با کدو,خوراک سبزیجات,لازانیا بدون گوشت,پنیر پارمسان,لازانیا سبزیجات,غذا با بادمجان,خوراک پارمسان,

 

مواد لازم :

 

سینه مرغ دو عدد
پنیر پارمسان ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
آرد گندم نصف پیمانه
سس کچاپ ۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا سینه مرغ را با بیفتک‌کوب به مقدار کم می‌‌کوبیم و در نمک، فلفل و آرد گندم می‌‌غلتانیم و در روغن سرخ می‌‌کنیم تا طلایی شود. سپس پنیر پارمسان را روی هر کدام قرار داده و در داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌‌دهیم. حدود ۱۰ دقیقه زمان لازم است تا پنیر سرخ شود، آن‌گاه از فر خارج کرده و با سس کچاپ تزئین می‌کنیم.

مطالب بیشتر از سایت ما

خوراک ماهیچه گوساله غذای ملل

ناپلئونی شکلاتی نان عصرانه

طرز تهیه رب انار خوش طعم خوراک رب انار

فیله ماهی کبابی کباب ماهی

شاک شوکا (ترکیه) غذا با گوجه فرنگی

فیله مرغ برشته مرغ کبابی

کباب بره (فرانسوی) آموزش غذا های فرنگی

طرز تهیه سوفله فرانسوی تهیه سوفله

طرز تهیه شیشه ناز لوبیا پلو

کوفته سال چال طرز تهیه کوفته