دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

چگونه گوشت را تُرد کنیم؟ دانستنی ها

چگونه گوشت را تُرد کنیم؟,اموزش های اشپزی,نکات جدید,چگونه اشپزی کنیم,انچه در اشپزی باید بدانیم,نحوه اشپزی,اصول تغذیه,دانستنی ها,دانستنی های اشپزی,آموزش آشپزی,نکات اشپزی,چگونه گوشت را تُرد کنیم؟

چگونه گوشت را تُرد کنیم؟ دانستنی ها

کیوی میوه ایست که از آن برای ترد کردن گوشت استفاده می شود. اما آیا واقعا کیوی گوشت را ترد می کند؟ کیوی حاوی آنزیمیست بنام اکتینیدین که در بافت گوشت تاثیر گذاشته، پروتئین موجود در آن را حل می کند و در نتیجه گوشت نازک می شود. کیوی را تکه تکه کنید.پس از اینکه کیوی را شستید آن را تکه تکه کنید. گوشت را آماده کنید.گوشت را بر روی سطح صافی قرار دهید و تکه های کیوی را روی آن بمالید. بگذارید عصاره و آب کیوی به خورد گوشت برود. یک ساعت قبل از پخت کیوی ها را بر روی گوشت بگذارید و اجازه دهید بماند.با اینکار گوشت هم آبدارتر می شود هم خوشمزه تر. کیوی آلرژی زاست. بعضی ها به کیوی حساسیت دارند. پس فراموش نکنید اگر به کیوی حساسیت دارید برای ترد کردن گوشت از این روش استفاده نکنید. افرادی که به کیوی حساسیت دارند اصولا به اناناس و عنبه هندی هم حساسیت نشان خواهند داد. تورم لب ها و صورت، سوزش گلو و دهان و گاهی اوقات عرق کردن زیاد از جمله واکنش هاییست که بدن بعضی افراد پس از خوردن کیوی از خود نشان می دهد. اگر به کیوی حساسیت دارید می توانید از چکش های مخصوص ترد کردن، یا ابزارهای مخصوصی که برای اینکار در بازار فراوان در دسترس است و یا نمک، آب لیمو، سرکه و عنبه نیز برای ترد کردن گوشت استفاده کنید.

ترد کردن گوشت روشی است که معمولا آشپزهای حرفه ای برای هرچه خوش طعم تر و نازک تر کردن گوشت استفاده می کنند.با اینکار بافت گوشت در هم می شکند و نرم تر می شود، راحت تر جویده می شود و طعم آن لذت بخش تر می شود. ترد کردن گوشت به خصوص برای بخش های کلفت تر و بزرگتر آن توصیه می شود و پخت آن هم آسان تر خواهد بود.
با ترد کردن گوشت خیالتان راحت خواهد بود که حتما پس از مدت زمان کوتاه طبخ، گوشت ها پخته و نرم شده اند و آن مزه دلخواه و مطبوع را خواهید داشت.بعضی قصابی ها گوشت ها را خودشان ترد و نازک می کنند و در صورت دلخواه می توانید از آن نوع گوشت خریداری کنید در غیر اینصورت خودتان در منزل به راحتی می توانید اینکار را انجام دهید و بیشتر هم به دلتان خواهد چسبید. بعضی اوقات حتی می توانید در حین پخت گوشت را ترد کنید.در کل روش های زیادی برای ترد کردن گوشت وجود دارد(ابزار مخصوص ترد کردن گوشت، خواباندن گوشت در مواد ترد کننده و….). در این مقاله با مجله دلگرم همراه باشید تا طرز نرم کردن گوشت با استفاده از کیوی را به شما آموزش دهیم.

چگونه گوشت را تُرد کنیم؟,اموزش های اشپزی,نکات جدید,چگونه اشپزی کنیم,انچه در اشپزی باید بدانیم,نحوه اشپزی,اصول تغذیه,دانستنی ها,دانستنی های اشپزی,آموزش آشپزی,نکات اشپزی,

ترد کردن گوشت

کیوی میوه ایست که از آن برای ترد کردن گوشت استفاده می شود. اما آیا واقعا کیوی گوشت را ترد می کند؟ کیوی حاوی آنزیمیست بنام اکتینیدین که در بافت گوشت تاثیر گذاشته، پروتئین موجود در آن را حل می کند و در نتیجه گوشت نازک می شود.
کیوی را تکه تکه کنید.پس از اینکه کیوی را شستید آن را تکه تکه کنید.
گوشت را آماده کنید.گوشت را بر روی سطح صافی قرار دهید و تکه های کیوی را روی آن بمالید.
بگذارید عصاره و آب کیوی به خورد گوشت برود. یک ساعت قبل از پخت کیوی ها را بر روی گوشت بگذارید و اجازه دهید بماند.با اینکار گوشت هم آبدارتر می شود هم خوشمزه تر.
کیوی آلرژی زاست. بعضی ها به کیوی حساسیت دارند. پس فراموش نکنید اگر به کیوی حساسیت دارید برای ترد کردن گوشت از این روش استفاده نکنید. افرادی که به کیوی حساسیت دارند اصولا به اناناس و عنبه هندی هم حساسیت نشان خواهند داد. تورم لب ها و صورت، سوزش گلو و دهان و گاهی اوقات عرق کردن زیاد از جمله واکنش هاییست که بدن بعضی افراد پس از خوردن کیوی از خود نشان می دهد.
اگر به کیوی حساسیت دارید می توانید از چکش های مخصوص ترد کردن، یا ابزارهای مخصوصی که برای اینکار در بازار فراوان در دسترس است و یا نمک، آب لیمو، سرکه و عنبه نیز برای ترد کردن گوشت استفاده کنید.

چگونه گوشت را تُرد کنیم؟,اموزش های اشپزی,نکات جدید,چگونه اشپزی کنیم,انچه در اشپزی باید بدانیم,نحوه اشپزی,اصول تغذیه,دانستنی ها,دانستنی های اشپزی,آموزش آشپزی,نکات اشپزی,

مطالب بیشتر از سایت ما

از نمک چه استفاده هایی می توان کرد؟ دانستنی ها

نکات کلیدی برای پخنن ماهی نکات کلیدی برای پخنن ماهی

پخت سبزیجات با 6 روش متفاوت دانستنی ها

طرز تهیه سیب زمینی در مایکروویو نحوه پخت کوکوی سیب زمینی

با این 6 روش سبزیجات را سالم تر بپزید دانستنی ها

غذای خوشمزه، آرد خوشمزه می خواهد دانستنی ها

رازهای خورشی یک کدبانوی ایرانی دانستنی ها

خواص آبلیموی خانگی و نحوه ی نگه داری آن دانستنی ها

میوه و سبزیجات شگردهای پخت و پز سریع و آسان دانستنی ها

مقدار زیادی کدو دارم، چه کارشان کنم؟ دانستنی ها