ژله ریحون، تفاوتی که تجربه نکرده اید,ژله تمشک,آموزش آشپزی,انواع ژله,ژله انار,روش ساخت ژله,ژله پرتقال,ژله با طعم جدید,ژله,غذاهای مکمل,ژله لیمو
ژله ریحون، تفاوتی که تجربه نکرده اید ژله پرتقال
۱٫ در قابلمه بزرگی، آب و ریحان را بجوشانید. سپس از روی حرارت بردارید و رویش را بکشید. بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. آن را صاف کنید و تفاله ریحان را دور بریزید. محلول را دوباره در قابلمه بریزید و ژلاتین و رنگ غذا را به آن اضافه کرده و هم بزنید. روی حرارت بالا بجوشانید. سپس شکر را داخلش ریخته و یک دقیقه دیگر بگذارید بجوشد. دائماً باید آن را هم بزنید.
دستور تهیه:
۱٫ در قابلمه بزرگی، آب و ریحان را بجوشانید. سپس از روی حرارت بردارید و رویش را بکشید. بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. آن را صاف کنید و تفاله ریحان را دور بریزید. محلول را دوباره در قابلمه بریزید و ژلاتین و رنگ غذا را به آن اضافه کرده و هم بزنید. روی حرارت بالا بجوشانید. سپس شکر را داخلش ریخته و یک دقیقه دیگر بگذارید بجوشد. دائماً باید آن را هم بزنید.
۲٫ سپس از روی حرارت بردارید و کف آن را جدا کنید.
۳٫ به آرامی با ملاقه محلول داغ را داخل شیشه های داغ بریزید و سر آنها را خالی بگذارید. حباب های هوا را از بین ببرید. لبه های شیشه ها را تمیز کنید و درپوش آنها را بگذارید. حدود ۱۵ دقیقه در کنسروساز آب جوش بگذارید بماند.