آموزش آشپزی,طرز تهیه جوجه کباب,کبابی با مواد مدرن، طرز تهیه کباب با پنیر,جوجه کباب با کدو,روش های جدید جوجه کباب,طرز تهیه جوجه کباب ژاپنی,جوجه کباب خوشمزه,غذاهای اصلی,پخت انواع کباب,جوجه کباب ژاپنی,سایت آشپزی,پخت انواع جوجه کباب
کبابی با مواد مدرن، طرز تهیه کباب با پنیر پخت انواع کباب
● طرز تهیه :
پنیر چدار و ننیاء را رنده کرده ، پیاز را نیز پس از شستن و پوست گرفتن رنده میکنیم، سپس به همراه پنیر چدار و ننیاء و کمی نمک و فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و کاملاً ورز میدهیم تا گوشت حالت چسبندگی پیدا کند . مایه کباب را به طور یکنواخت به سیخ کشیده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار میدهیم ، سپس آن را روی آتش تند قرار داده و وقتی گوشت کمی خودش را گرفت ، آتش را ملایم میکنیم تا مغز گوشت بپزد . لازم به ذکر است اگر گوشت کاملاً ورز داده شود ، به هیچ وجه از سیخ نمیریزد .
این کباب برای افرادی که کباب کوبیده را به علت چربی آن نمیتوانند استفاده کنند بسیار مناسب است ، همچنین اگر در کباب کوبیده چربی موجود نباشد ، کباب سفت میشود ، لذا با استفاده از این پنیرها نه تنها به چربی نیاز نیست ، بلکه از سفت شدن کباب نیز جلوگیری به عمل میآید .
● مواد لازم :
▪ گوشت چرخ کرده و بدون چربی ( یک کیلوگرم )
▪ پیاز ( ۲ عدد )
▪ پنیر ننیاء ( ۱۰۰ گرم )
▪ پنیر چدار ( ۵۰ گرم )
▪ نمک و فلفل ه ( به مقدار لازم )
● طرز تهیه :
پنیر چدار و ننیاء را رنده کرده ، پیاز را نیز پس از شستن و پوست گرفتن رنده میکنیم، سپس به همراه پنیر چدار و ننیاء و کمی نمک و فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و کاملاً ورز میدهیم تا گوشت حالت چسبندگی پیدا کند . مایه کباب را به طور یکنواخت به سیخ کشیده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار میدهیم ، سپس آن را روی آتش تند قرار داده و وقتی گوشت کمی خودش را گرفت ، آتش را ملایم میکنیم تا مغز گوشت بپزد . لازم به ذکر است اگر گوشت کاملاً ورز داده شود ، به هیچ وجه از سیخ نمیریزد .