هنر در اشپزی,عکس تزئین های مختلف پلو,تزیین پلو,غذاهای اصلی,پلو به طریقه یونانی,تزین سفره,تزیین غذا,انواع برنج,تزیین سفره غذا,آموزش آشپزی
پلو به طریقه یونانی تزیین غذا
یک قاشق سوپخوری مغز کره یا مارگارین در دیگچه ریخته و روی آتش نسبتا ملایم آب کنید ، سپس مغز یکدانه گوجه فرنگی با مقداری عصاره و یا گوجه فرنگی و کمی نمک مخلوطش کنید
مواد لازم :
کره ۱ قاشق سوپخوری
برنج ۱ فنجان
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی ۲ عد
د پیاز قدری
طرز تهیه :
یک قاشق سوپخوری مغز کره یا مارگارین در دیگچه ریخته و روی آتش نسبتا ملایم آب کنید ، سپس مغز یکدانه گوجه فرنگی با مقداری عصاره و یا گوجه فرنگی و کمی نمک مخلوطش کنید
همینکه مخلوط فوق خوب گرم شد ، یک فنجان برنج رویش ریخته با قاشق هم بزنید ، تا تمام دانه های برنج با رب گوجه فرنگی مخلوط شود ، سپس دو فنجان آب جوش و قدری دیگر نمک البته در صورتیکه لازم باشد به آن افزوده و در دیگ را گذاشته روی آتش ملایم بپزید تا آب آن کاملا به برنج جذب گردد