آنگاه خامه ترش بآن مخلوط نموده سیب زمینی ، کاهو و تخم مرغ را بریزید و در یخچال بگذارید . موقع آوردن سر سفره ، رویش جعفری خرد کرده و یا شبت خرد کرده بریزید .
چغندر ۶ عدد
پیاز ۲ فنجان
آب ۱٫۵ لیتر
خامه ترش ۱ فنجان
کاهو ۲۵۰ گرم
جعفری ساطوری شده ۲ قاشق سوپخوری
شوید یا شبت ۲ قاشق سوپخوری
سرکه ۲ قاشق مرباخوری
شکر ۲ قاشق مرباخوری
سیب زمینی ۳ عدد
تخم مرغ پخته ۲ عدد
نمک ۱٫۵ قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
چغندر خرد کرده ، پیاز ، سرکه ، نمک ، شکر و آب را در یک ماهی تاوه بریزید و روی حرارت ملایم مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا چغندر نرم شود ، سپس بگذارید سرد شود .
آنگاه خامه ترش بآن مخلوط نموده سیب زمینی ، کاهو و تخم مرغ را بریزید و در یخچال بگذارید . موقع آوردن سر سفره ، رویش جعفری خرد کرده و یا شبت خرد کرده بریزید .