هویج ، برنج و نمک را مدت ۲۰ دقیقه در آب گرم بپزید تا نرم شود . سپس آن را تز آب جدا کرده و با فشار از یک الک بگذرانید تا بصورت پوره در آید .
مواد لازم :
هندوانه ۱۲ عدد
برنج ۰٫۷۵ فنجان
شکر ۲ قاشق مرباخوری
چاشنی هندی ۱ قاشق سوپخوری
آب ۳ فنجان
کره ۳ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۳ عدد
نمک ۱٫۵ قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
هویج ، برنج و نمک را مدت ۲۰ دقیقه در آب گرم بپزید تا نرم شود . سپس آن را تز آب جدا کرده و با فشار از یک الک بگذرانید تا بصورت پوره در آید .
سپس کره ، شکر و جوز هندی و تخم مرغ را مخلوط پوره نموده و بچشید آنگاه مخلوط را روی یک ظرف که قبلا با کره چرب شده است ریخته و این ظرف را روی دیگچه پر از آب گرم که در یک اجاق ۳۰۰ درجه حرارت قرار دارد مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا بپزد